Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Lähde liikkeelle ennen kuin on lian myöhäistä. Moni asia riippuu nyt sinusta, joten ole aktiivinen. Päästä irti menneistä ja keskity nykyhetkeen.

 

JOUSIMIES

Mieti, mikä nyt on tärkeintä. Kaikki helpottuu, kun olet saanut asiat mittakaavaan. Ole hereillä, niin et missaa päivän tarjoamia hyviä tilaisuuksia.

 

KAURIS

Pidä rauha maassa. Tasapino on kaikki kaikessa. Pysyttele työelämässä vahvimmalla alueellasi ottamatta turhia riskejä.

 

VESIMIES

Pidä tauko itseäsi varten saadaksesi harkinta-aikaa. Sinun on käytävä tilanteesi hyvät ja huonot puolet suurennuslasin kanssa läpi. Rahan säästäminen on nyt tarpeen.

 

KALAT

Muistuta itseäsi tavoitteistasi. Muiden tekemisiä ei kannata seurata liian innokkaasti. Sinun ei kannata harhauttaa itseäsi häiriötekijöillä.

 

OINAS

Pidä tunteesi hallinnassa. Suodata sanomisesi tarkkaan, sillä huonosti valittu sana voi aiheuttaa pahaa jälkeä. Luvassa on iloisia yllätyksiä.

 

HÄRKÄ

Järjestä itsellesi aikaa yksin olemiseen. Lyhyt irtiotto muodossa tai toisessa olisi paikallaan. Joku kannustaa sinua seuraamaan unelmiasi.

 

KAKSONEN

Ota yhteyttä ihmiseen, joka voi olla sinulle avuksi. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin. Älä anna ylpeyden muodostua ongelmaksi.

 

RAPU

Pidä tunteesi omana tietonasi. Salaperäisyydestä on tänään hyötyä. Paljasta korttisi vasta sitten, kun tilanne on kehittynyt eteenpäin.

 

LEIJONA

Lähde tutkimaan uusia mahdollisuuksia. Vanhassa jumittaminen ei tuo elämääsi mitään jännittävää. Ota riskejä rakkaudessa, jos vaistosi usuttaa sinua siihen.

 

NEITSYT

On toiminnan aika. Tiedät itse, mitä sinun on tehtävä. Muiden mielipiteistä ei kannata jäädä riippuvaiseksi, vaikka saisit hyviäkin neuvoja.

 

VAAKA

Tunteesi ovat pinnassa. Räiskyvässä temperamentissa ei ole mitään pahaa, kunhan se ei satuta sinua tai muita. Mieti, mikä on paras veto yhteisten asioiden kannalta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.