Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Hankkiudu eroon tavarasta, joka on käynyt tarpeettomaksi. Tunne-elämäsi tasaantuu, kun saat käytännön asiat järjestykseen. Stressinhallinta on nyt tärkeää.

 

SKORPIONI

Muista, että sinun tarpeesi ovat myös tärkeitä. Yritä löytää tasapaino muista ja itsestäsi huolehtimisen välille. Hemmottelu ei tee pahaa kenellekään.

 

JOUSIMIES

Muotoile ajatuksesi huolellisesti. Ideoiden heittely on paljon hyödyllisempää kuin tunteiden paukkuminen. Älä vain odottele asioiden tapahtuvan itsestään.

 

KAURIS

Tärkeintä on, että liikut eteenpäin. Sinulle on ehkä ujutettu väärää tietoa, joka vie sinut hakoteille. Vaistosi kuunteleminen kannattaa.

 

VESIMIES

Ole suora ja rehellinen, jos haluat välttyä persoonien yhteentörmäykseltä. Saatat joutua helposti kahinoihin erityisesti auktoriteettihahmojen kanssa tänään.

 

KALAT

Nyt kannattaa vetää itse omat johtopäätökset. Älä usko jonkun muun versiota tapahtuneesta tarkistamatta faktoja. Selvitä, mitä oikeasti on meneillään.

 

OINAS

Pidä silmällä kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu. Kriittiseksi tai tuomitsevaiseksi ei silti tarvitse heittäytyä. Saat tilaisuuden ehdottaa parannuksia tilanteeseen.

 

HÄRKÄ

Avoin mieli vie pitkälle. Älä anna itsepäisyytesi kaataa suunnitelmiasi. Ystävällisellä eleellä on kauaskantoiset vaikutukset.

 

KAKSONEN

Testaa erilaisia juttuja, kunnes löydät omasi. On hyvä hetki istua alas ja miettiä, mikä sinua kiinnostaa eniten. Oikea suunta löytyy pikkuhiljaa.

 

RAPU

Lyhyt maisemanvaihdos tekisi hyvää. Saat lisää tietoa sinua kiehtovasta aiheesta. Uudet mahdollisuudet ovat nyt käsillä.

 

LEIJONA

Älä päästä itseäsi liian helpolla. Nyt on tarpeen asettaa rima kyllin korkealle. Rehellisyys ja avoimuus ovat parhaat valtit ihmissuhteissa.

 

NEITSYT

Kuuntele, mieti kuulemaasi ja tee päätöksesi faktoihin nojaten. Tekosi puhuvat sanoja selkeämmin. Näytä niiden kautta, minkälainen ihminen olet.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.