Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Tarjoa apuasi, mutta älä anna kenenkään käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Käytä aikasi fiksusti tänään, sillä tekemistä riittää. Sinun ei tarvitse ehtiä kaikkialle yksin.

 

JOUSIMIES

Päivä tuo mukanaan muutoksia, jotka kohentavat mielialaasi. Itseluottamus avaa paljon ovia. On hyvä hetki miettiä vakavampaa sitoutumista.

 

KAURIS

Saatat joutua pettymään ihmiseen, jota olet pitänyt luotettavana. Älä jaa strategiaasi muiden kanssa, ellet ole varma asiastasi. Kilpailuvietistä on tänään hyötyä.

 

VESIMIES

Ole parhaimmillasi ja edusta. Herätät tänään positiivista huomiota ympärilläsi. Saatat saada hyvän liittolaisen, jos pelaat korttisi oikein.

 

KALAT

Älä kaunistele totuutta, sillä joutuisit vain kohtaamaan kiusallisia kysymyksiä. Tarjoa anteliaasti apuasi muille tarvittaessa. Voit odottaa myöhemmin vastapalveluksia.

 

OINAS

On aika miettiä seuraavaa lomareissua. Olet ässä neuvottelutilanteissa tänään, joten älä peräänny väittelystä turhan aikaisin. Et voi olla kaikille mieliksi.

 

HÄRKÄ

Rehellisyys on paras valttisi. Päivitä suunnitelmasi ajan tasalle. Sinulla ei pitäisi olla mitään salattavaa tai muitakaan stressin aiheita.

 

KAKSONEN

Luota itseesi ja anna muiden puuhata omiaan. Älä levitä eteenpäin juttua, joka on tarkoitettu salaisuudeksi. Pysy tilanteen herrana.

 

RAPU

Kehittele eteenpäin ideanpoikasta, jossa on potentiaalia. Tänään kannattaa juonitella ja suunnitella tulevaa. Avun tarjoaminen läheisellesi on hyödyllistä myös itsellesi.

 

LEIJONA

Vältä valitukset pitämällä kiinni aikatauluista. Lähde vapaa-ajalla viihtymään hyvän ystävän seuraan tai tutustumaan aivan uusiin ympyröihin.

 

NEITSYT

Älä anna korkeiden vaatimusten uuvuttaa sinua. Säilytä ilo kaikessa, mitä teet. Tee parhaasi ja luota siihen, että se riittää.

 

VAAKA

Sinulle esitellään kiinnostavaa vaihtoehtoa. Pohdi, mitä odotat tulevaisuudelta. Älä hyppää sokkona mukaan mihinkään selvittämättä taustoja ensin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.