Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Voit välttyä ongelmilta pelaamalla korttisi diplomaattisesti. Hoida asiasi aikatauluista kiinni pitäen. Työrintamalla on luvassa uusia tuulia.

 

NEITSYT

Pidä tänään hauskaa. Irrottelu ystävien seurassa on juuri sitä, mitä kaipaat. Älä eristäydy omiin oloihisi, sillä muiden seura ja nauru tekevät hyvää.

 

VAAKA

Keskity tilanteesi positiivisiin puoliin, niin saat tuulen kääntymään. Itsesääliin vaipuminen takaiskujen vuoksi ei kannata. Pidä huolta läheisistäsi.

 

SKORPIONI

Ympärilläsi sattuu ja tapahtuu tänään. Muista, ettet voi hallita kaikkea. Palauta asiat oikeaan perspektiiviin ja mene virran mukana.

 

JOUSIMIES

Hyppää mukaan uuteen seikkailuun. On aika etsiä haasteita ja inspiraation lähteitä. Vedät puoleesi ihmisiä ja lupaavia tilaisuuksia.

 

KAURIS

Käy läpi rahatilannettasi suurennuslasin kanssa. Pyydä kokeneemman apua vaikean kysymyksen edessä. Tutki kaikki tarjolla olevat vaihtoehtosi.

 

VESIMIES

Seuraa sydäntäsi. Ota etäisyyttä ajatusmalleihin ja ihmisiin, jotka pidättelevät sinua. On aika tehdä terveellisiä päätöksiä tulevaisuuden suhteen.

 

KALAT

Älä ota todesta kaikkea, mitä kuulet. Sinisilmäisyys tietää tänään ongelmia. Erottele huhupuheet faktoista tarkalla seulalla.

 

OINAS

Pidä stressi hallinnassa muistamalla asioiden tärkeysjärjestys. Älä menetä hermojasi pikkujutun takia. Et ole ainoa, jolla on tänään pinna kireällä.

 

HÄRKÄ

Onni suosii sinua tänään. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Uskalla olla esillä ja nauttia saamastasi huomiosta.

 

KAKSONEN

Älä lähde neuvomaan ketään raha-asioissa, ellet ole sataprosenttisen varma sanomisistasi. Ystävyys voi joutua vaakalaudalle, jos töppäät.

 

RAPU

Tapaat ihmisen, jolla on konktakteja ja vaikutusvaltaa. Käytä tilaisuus fiksusti hyödyksi. Päivä tuo mukanaan arvokkaan oivalluksen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on aika tehdä päätös. Älä pitkitä asiaa, joka sinun on pitänyt hoitaa jo pitkään. Pidä huolta itsestäsi liikkumalla ja syömällä hyvin.


SKORPIONI
Pidä varasi impulsiivisten tai turhan vaativien ihmisten lähellä. Tärkeintä on, että pidät huolta itsestäsi. Tee päätöksiä omat tarpeesi mielessäsi.


JOUSIMIES
Ole tarkkana leikinlaskun kanssa, sillä saatat tulla loukanneeksi jonkun tunteita. Muista kuunnella ja käyttää tunneälyäsi.


KAURIS
Ota opiksi päivän tapahtumista. Kokemukset rikastuttavat sinua, mutta niitä on osattava käyttää oikein. Älä anna periksi painostukselle.


VESIMIES
Teot puhuvat tänään paremmin kuin sanat. Omistaudu asiallesi täysillä. Luota siihen, että työsi kantaa hedelmää ennemmin tai myöhemmin.


KALAT
Päivä kysyy tilannetajua. Tunteet ovat pinnassa, mikä vaatii varovaisuutta ja huomaavaisuutta. Yritä ymmärtää jokaisen näkökulmaa.

 

OINAS
On hyvä hetki itsesi kehittämiseen. Lähde tekemään uusia aluevaltauksia. Tee jotain, mistä olet haaveillut jo pitkään.


HÄRKÄ
Hoida raha-asiasi itse ilman välikäsiä. Joku saattaa pettää luottamuksesi tänään. Sokea luottamus voi kostautua.


KAKSONEN
Mieti, mikä sinua ajaa nyt eteenpäin. On tärkeää, että motiivisi ovat kohdillaan. Pysyttele hiljaa haaveistasi, jos sinusta tuntuu siltä.


RAPU
Pidä lippu korkealla. On aika suunnata vieraille vesille ja kokeilla pelottomasti jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos uskaltaudut kauas mukavuusalueeltasi.


LEIJONA
Älä anna viime hetken muutosten pilata päivääsi. Sopeudu ja ota uusista tilanteista ilo irti. Moni seikka on kiinni ainoastaan asenteestasi.


NEITSYT
Onnistumisen avaimet ovat kommunikointi ja ymmärtäväisyys. Luvassa on muutoksia positiiviseen suuntaan. Älä kaunistele totuutta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!