Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Tekosi merkitsevät paljon tänään. Anna vähemmän painoarvoa sanoille ja kiinnitä huomiota siihen, mitä oikeasti on meneillään. Älä anna kenenkään hidastaa tahtiasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi virheistäsi. Varovaisuus pelastaa sinut nololta tilanteelta tänään. Ole valmis tekemään kompromisseja, niin muutkin alkavat joustaa.

 

KAKSONEN

Päättäväisyys vie sinua eteenpäin. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Kohtaat uudestaan vanhan tutun, josta olet päässyt etääntymään.

 

RAPU

Kun löydät toimivan jutun, pidä siitä kiinni. Lähde pois kehää kiertävästä kuviosta. Vältä impulsiivisia päätöksiä.

 

LEIJONA

Älä vaivaa päätäsi turhaa. Luota itseesi ja tee sitä, missä olet omassa elementissäsi. Tähtää korkealle ja anna itsesi haaveilla.

 

NEITSYT

Älä tee hätiköityjä päätöksiä vain vastataksesi paineisiin. Pidä pää kylmänä ja seiso periaatteidesi takana. Tärkeintä on, että liikut eteenpäin.

 

VAAKA

Ongelmat kasvavat nyt helposti vääriin mittasuhteisiin. Vältä liioittelua. Kaikki selviää, jos olet liikkeellä hyvällä tahdolla varustautuneena.

 

SKORPIONI

Tarkkaile muiden tekemisiä. Tartu ongelmiin heti ja selvitä ne puhumalla. Ole valmis puolustamaan mielipiteitäsi.

 

JOUSIMIES

Hyödynnä verkostojasi. Tarvitset apua ihmiseltä, jolla on sinua enemmän kokemusta. Ota vastaan kaikki tarjolla oleva tieto.

 

KAURIS

Pidä silmällä mahdollisia kilpailijoita. Älä lähde mukaan väittelyyn vääristä syistä. Toisten kopioiminen ei vie sinua kovin pitkälle.

 

VESIMIES

Mieti uusia ratkaisuja raha-asioihin. Päätä budjetillesi tarkat rajat ja pidä niistä kiinni. Tee vastuullisia päätöksiä.

 

KALAT

Ole valmis auttamaan kaveria. Älä jää taustalle, vaan toimi tärkeän asian puolesta. Panoksellasi voi olla tänään suuri merkitys.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.