Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Päättäväisyytesi on omaa luokkaansa. Mikään ei voi pysäyttää sinua, kun lähdet unelmiesi perään. Älä anna kritiikin harhauttaa sinua polultasi.

 

OINAS

Jos olet tyytymätön tilanteeseesi, tee asialle jotain. Muutosten liikkeelle saaminen on sinun vastuullasi. Elämänlaatusi on panostuksen arvoinen.

 

HÄRKÄ

Uudet tuulet puhaltavat ja saavat sinuun kipinää. Hyödynnä verkostojasi. Saat tänään ilahduttavaa nostetta itsetunnollesi.

 

KAKSONEN

On hyvä hetki tehdä asumiseen liityviä ratkaisuja. Hankkiudu eroon turhasta tavarasta tai uudista ulkonäköäsi. Ihmissuhteet kysyvät sitoutumista.

 

RAPU

Käy huolellisesti läpi saamasi ohjeet. Nyt ei ole aika sooloilla miten sattuu. Vie loppuun asti kertaalleen aloittamasi projekti.

 

LEIJONA

Hoida velvollisuutesi kuten sovittua, niin vältät draaman. Kuuntele vaistoasi myös raha-asioissa. Varaa päivästä laatuaikaa läheisesi seurasta nauttimiseen.

 

NEITSYT

Anna kodillesi uusi ilme. On aika panostaa tasaiseen ja turvattuun tulevaisuuteen. Tee ratkaisuja hyviin periaatteihisi nojaten.

 

VAAKA

Odota rauhassa tasaisempaa hetkeä päätöksiä tehdäksesi. Nyt on aika tarkkailla ja miettiä. Joku yrittää leikitellä tunteillasi.

 

SKORPIONI

Etsi elämääsi tasapainoa. Tee hyviä ratkaisuja työelämässä viisaampien neuvoihin turvautuen. Kuuntele myös vaistoasi.

 

JOUSIMIES

Aseta omat tarpeesi etusijalle. On aika päästää irti kaikesta turhasta. Suursiivous tekee hyvää niin pääsi sisällä kuin kotonakin.

 

KAURIS

Tee oma osasi ja katso, mihin se vie. Pysyttele tilanteen herrana. Älä tee päätöksiä vain kauniiden lupausten houkuttelemana.

 

VESIMIES

On aika luvata ja sitoutua. Luvassa on tasaisempi vaihe, joka tekee sinulle hyvää. On aika suunnitella tulevaisuutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.