Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

On tärkeää, että teet parhaasi tänään. Muista olla ylpeä itsestäsi ja menneisyydestäsi. Laita liikkeelle onnellisuuttasi ruokkivia muutoksia.

 

KALAT

Kova työ palkitaan tänään. Ole valmis satsaamaan kaikkesi tärkeään projektiin. Pääset tavoitteisiisi päättäväisyydellä ja realistisella asenteella.

 

OINAS

Lähde mukaan projektiin, joka tuottaa iloa suurelle joukolle ihmisiä. Saat siitä korvaamattomia kokemuksia. Pääset asioissa isoja harppauksia eteenpäin.

 

HÄRKÄ

Puuhastele omiasi kaikessa rauhassa, jos se tuntuu hyvältä ajatukselta. Älä levittele suunnitelmiasi kaikkien tietoon. Vähennä turhaa puhetta ja lisää toimintaa.

 

KAKSONEN

Perheen ja ystävien tulisi olla nyt etusijalla elämässäsi. Anteliaisuutesi ei jää muilta huomaamatta. On hyvä hetki jutella vakavasti tärkeästä asiasta.

 

RAPU

Etsi tapoja olla avuksi. Ystävällinen luonteesi voi pelastaa tänään tuttavan päivän. Ole tarkkana, sillä joku saattaa puhua sinusta pahaa selkäsi takana.

 

LEIJONA

Satsaa kaikkesi siihen, mitä olet tekemässä. Nyt ei ole aika jarrutella. Saatat löytää yllättävän rahanlähteen, jos vain pidät silmäsi auki.

 

NEITSYT

Pidä silmät auki työmarkkinoilla. Näköpiiriisi voi ilmestyä yllättäen uusia tilaisuuksia, jotka olisi sääli jättää väliin. Panosta toimivaan ja avoimeen kommunikointiin.

 

VAAKA

Jaa työtaakkasi muiden kanssa. Älä ota tänään hoitaaksesi enemmän asioita kuin sinun kuuluisi. Romantiikka tekee tuloaan elämääsi.

 

SKORPIONI

Älä lähde mukaan väittelyyn, joka vaikuttaa kuluttavalta. Pidä etäisyyttä turhaan draamaan. Ole erityisen tarkkana liikenteessä tänään.

 

JOUSIMIES

Aja eteenpäin asiaa, johon uskot. Lähde ottamaan selvää mahdollisuuksista, joista et vielä tiedä tarpeeksi. Rakkaus on hyvässä nosteessa.

 

KAURIS

Anna muiden olla nyt valokeilassa. Pärjäät loistavasti vähemmällä huomiolla. Pidä matalaa profiilia ja odottele, mitä seuraavaksi on luvassa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.