Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Teet hyvän vaikutuksen olemalla aktiivinen ja oma-aloitteinen. Ovet aukenevat ja äkkiä sinulla on riittämiin valinnanvaraa. Juhlista onnenpotkua läheisesi kanssa.

 

KAURIS

Luota itseesi ja kykyihisi. Sinulla on kaikki tarvittava onnistuaksesi. Anna muiden seurata omia polkujaan ja tee niin kuin vaistosi sinulle sanoo.

 

VESIMIES

Turha salailu johtaa vain epäselvyyksiin ja väärinkäsityksiin. Avoimuus ja suoruus ovat tänään valtteja. Älä anna menneisyyden haamujen estää onneasi.

 

KALAT

Tunnekuohun ei pidä antaa pilata koko suunnitelmaasi. Voit olla muille suureksi avuksi tänään. Matkustaessa kannattaa olla erityisen varovainen.

 

OINAS

Älä tee hätiköityjä päätöksiä. Odota, kunnes tilanne on rauhoittunut. Harkitse tarkkaan, kannattaako sinun paljastaa salaisuutesi uudelle ihmiselle.

 

HÄRKÄ

Tunteet nousevat pintaan. Sinulla on erimielisyyksiä rakkaan ihmisen kanssa. Vedä henkeä ja yritä katsoa asiaa hänen näkökulmastaan.

 

KAKSONEN

Motivoi itseäsi jatkamaan. Tarvitset sisua selvitäksesi hankalista kohdista. Tarjoa ratkaisuja vaikeiksi heittäytyville ihmisille.

 

RAPU

Ympäröi itsesi ystävillä. Tukiverkko on kaikki kaikessa. Tarvitset lähellesi ihmisiä, joiden ajatusmaailma kohtaa omasi kanssa.

 

LEIJONA

Älä anna kenenkään loukata sinua. Muista suojella itseäsi. Seuraa päätöksissäsi sydäntäsi, vaikka se ei johtaisi sinua kaikkein loogisimpaan suuntaan.

 

NEITSYT

Kova työ palkitaan. Nyt ei ole aika väsähtää ja jättää leikkiä kesken. Luota itseesi ja jatka valitsemallasi polulla loppuun asti.

 

VAAKA

Ole hereillä, sillä nyt tapahtuu paljon. Selvitä faktat ja laadi pitävä suunnitelma niihin nojaten. Romanttinen yllätys kääntää päiväsi suunnan.

 

SKORPIONI

Pääset helpommalla ottamalla muutokset vastaan avosylin. Ole diplomaattinen ja etsi ratkaisuja, jotka tyydyttävät kaikkia osapuolia. Erilaisuus ei ole este.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.