Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Epävarmuus voi käydä kalliiksi, ellet onnistu pitämään horjuntaasi piilossa. Seuraa intuitiotasi, sillä se ei jätä sinua pulaan. Näytä rohkeasti tunteesi muille.

 

SKORPIONI

Haasta itsesi kaikilla elämäsi osa-alueilla. Olisi paha virhe aliarvioida kykysi nyt. Tarvitset jotain, mihin kanavoida stressisi.

 

JOUSIMIES

Jaa kokemuksesi muiden kanssa. Niistä voi olla monille apua, jos muistat olla tuputtamatta neuvoja. Saat tänään aikaiseksi enemmän kuin osaat odottaa.

 

KAURIS

Tee rohkeasti omat päätöksesi. Muiden sokea seuraaminen ei vie onneen. Luota ensisijaisesti itseesi ja pidä etenkin uusiin ihmisiin pieni turvaväli.

 

VESIMIES

Tunteet pääsevät yllättämään sinut tänään. Anna niiden tulla ja mennä. Sano ääneen, mitä muutoksia haluaisit nähdä tulevaisuudessa.

 

KALAT

Laita ideasi käytännön testiin enempää aikailematta. Virheistä ei rangaista. Ilmassa on tänään kaivattua romantiikkaa.

 

OINAS

Sinua houkuttaisi hyökätä jo liikkeelle. Selvitä kuitenkin ensin itsellesi, mihin olet menossa. Älä työnnä päätäsi sokkona mihinkään uuteen.

 

HÄRKÄ

Matkustaminen rikastuttaa elämääsi. Jos reissuja ei ole lähiaikoina näkyvissä, voi uusien taitojen opettelu ajaa saman asian. Sinulla riittää virtaa tänään.

 

KAKSONEN

Katso kaikki vaihtoehtosi läpi ennen kuin teet suuren päätöksen. Sinun ei tarvitse unohtaa hauskanpitoa. Kunnioita toisten ihmisten rajoja.

 

RAPU

Keskity raha-asioihin. Tilanne saa nopeasti liian suuret mittasuhteet, ellet tee sille jotain. Tee parhaasi ja katso, mihin asti se vie.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joilta voit ottaa hyviä vaikutteita. Nyt kannattaa olla aktiivinen ja tutustua porukkaan. Ihmissuhteet menevät muun edelle.

 

NEITSYT

Suuntaa juuri sinne, mihin vaistosi käskee. Haasteita ei tule pelätä. Nyt on aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.