Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Peräänny reilusti, jos apuasi ei juuri nyt kaivata. Saatat saada aikaan enemmän kaaosta kuin järjestystä, vaikka tarkoitatkin hyvää. Anna kaikille oma tilansa.

 

VESIMIES

Ole valmis taipumaan kompromissiin. Yhteistyö ei suju tänään ilman uhrauksia puolin ja toisin. Saat tahtosi läpi vain olemalla joustava.

 

KALAT

Konflikteja syntyy tänään helposti. Virheidesi myöntäminen on jo iso askel kohti yhteisymmärrystä. Ole valmis vaihtamaan näkökulmaa.

 

OINAS

Nyt ei ole aika pelailla uhkapelejä. Onni ei suosi sinua, jos hyppäät pää edellä riskialttiiseen kokeiluun. Ole kärsivällinen ja tee asiat mieluummin ajan kanssa.

 

HÄRKÄ

Ennakko-odotuksesi vaikuttavat paljon tapahtumiin tänään. Lähde liikkeelle positiivisella asenteella, niin asiat rullaavat kuin itsestään. Pidä hauskaa ja nauti olostasi.

 

KAKSONEN

Mielentilasi ratkaisee tänään. Olet suurten kysymysten edessä töissä tai ihmissuhteissa. Älä vaikeuta tilannetta kahmimalla liikaa vastuuta itsellesi.

 

RAPU

Älä ostele sokkona mitään tänään. Harkitse tarkkaan, mihin kulutat rahasi. Saatat muuten joutua katumaan äkkipikaista ostospäätöstä myöhemmin.

 

LEIJONA

Voit tehdä tänään loistavan ratkaisun tulevaisuuttasi koskien. Mieti kokonaiskuvaa ja muista myös elämäsi muut ihmiset. Epäitsekkyys on avainsana.

 

NEITSYT

Keskustele avoimesti ongelmista. Kuoreesi sulkeutuminen olisi helppoa, mutta se pitkittäisi tukalaa tilannetta entisestään. Riko hiljaisuus rehellisellä puheella.

 

VAAKA

Raha-asiat aiheuttavat tänään huolta. Saatat tehdä varomattoman päätöksen, josta maksat ennemmin tai myöhemmin. Voit korjata tilanteen, jos olet tarpeeksi ovela.

 

SKORPIONI

Varo liian kärkkäiden ohjeiden antamista. Neuvo muita, mutta jätä heille omaa tilaa. Et halua vaikuttaa muiden silmissä manipulaattorilta.

 

JOUSIMIES

Tarkastele tunteitasi. Päivä sisältää kuohuntaa, joka voi viedä kohti huonoja päätöksiä. Mieti kaikessa rauhassa, mistä kaikki kumpuaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.