Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Onko tämä pääsiäisen kohutuin mainoskampanja?

 "Uutta pääsiäiseksi. Jänispizza. Tehty oikeista jäniksistä. Kuten tämä mainostaulukin."

Uusi-Seelantilainen Hell Pizza -ravintolaketju on aiheuttanut järkytystä pääsiäisen mainoskampanjallaan. Ravintolan uutuuspizzaa mainostava mainostaulu on nimittäin päällystetty aidoilla jäniksen nahoilla.

 
Julkaisu käyttäjältä Hell Pizza.

Ravintolaketju perustelee mainoskampanjaansa huomauttamalla Facebook-sivuillaan, että hyvänmakuisesta lihastaan ja söpöydestään huolimatta jänikset ovat myös tuhoeläimiä, jotka vahingoittavat Uuden-Seelannin luontoa.

Yrityksen mukaan mainoksessa käytetty nahat ovat peräisin parkinta-alan yrityksestä ja pizzoissa käytetään ainoastaan villijänisten lihaa.

Useiden pöyristyneiden kommentoijien mielestä mainoskampanja ja sen naureskeleminen kuvastaa lähinnä ihmisten ylimielisyyttä ja välinpitämättömyyttä.

Mutta löytyy kommentojien joukosta toki niitäkin, joihin kampanjan huumori on purrut.

Kuten eräs heistä huomauttaa: "Jos ihmisillä kerran on ongelmia jäniksen lihan suhteen, ei heidän pitäisi syödä myöskään nautaa, lammasta, pekonia tai muuta lihaa. Heidän tulisi myös lopettaa erilaisten nahkatuotteiden käyttäminen. Ymmärtänette mitä tarkoitan. Hell Pizzalla on parhaat mainosideat!"

Lue myös:

Mallinuken häpykarvat aiheuttivat kohun