Löytyykö rakkaus tulkitsemalla taivaankappaleiden liikeitä? Kuva: Shutterstock
Löytyykö rakkaus tulkitsemalla taivaankappaleiden liikeitä? Kuva: Shutterstock

Jokaiselle horoskooppimerkille on olemassa kaksi merkkiä, jotka eivät sovi heille ensinkään, kertoo astrologi Deborah Graham.

Yhdysvaltalainen astrologi Deborah Graham on kirjoittanut kirjan siitä, miten rakkauden voisi löytää tulkitsemalla tähtiä. Nyt hän listaa Bustle-sivustolla horoskooppimerkit, joiden välinen rakkaus ei välttämättä ole tähtiin kirjoitettu.

Mitä mieltä olet, osuvatko astrologin näkemykset oikeaan?

Onko suhteesi kosahtanut sellaisen horoskooppimerkin kanssa, jonka hän on listannut sinulle epäsopivaksi? Vai oletko kenties löytänyt elämäsi rakkauden sinulle juuri ”väärästä” merkistä?

Oinas (21.3.–19.4.) – Härkä

Härkä tarvitsee paljon miettimisaikaa ja haluaa käydä läpi jokaisen suunnitelman vähintään kahteen kertaan. Oinas on puolestaan vahvatahtoinen, itsepäinen, päättäväinen ja usein äkkipikainen. Oinas saattaakin helposti turhautua härän hitauteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lue tästä oinaan vuosihoroskooppi.

Härkä (20.4.–20.5.) – Vesimies

Vesimies haluaa sitoutua täysillä ja arvostaa pysyvyyttä sekä henkistä sitoutumista. Härkä kuitenkin kaipaa seikkailua ja jännitystä esimerkiksi makuuhuoneessa. Siksi härkä saattaa helposti kyllästyä vesimieheen.

Lue tästä härän vuosihoroskooppi.

Kaksonen (21.5–20.6.) – Rapu

Kaksosta ja rapua kumpaakin ohjaavat ennen kaikkea tunteet. Rapu on kuitenkin niin tunteellinen, että se saattaa alkaa rasittaa kaksosta. 

Lue tästä kaksosen vuosihoroskooppi.

Rapu (21.6.–22.7.) – Skorpioni

Ravut ovat varsin herkkiä tyyppejä, kun taas skorpionit töksäyttelevät kommenttejaan. Skorpionin piikikäs rakkaus saattaa olla liikaa ravulle, joka kaipaa rinnalleen valtavan tunneälykästä tyyppiä.

Lue tästä ravun vuosihoroskooppi.

Leijona (23.7.–22.8.) – Kauris

Sekä leijona että kauris rakastavat huomiota. Suhteelle jatkuva parrasvaloista kilvoittelu saattaa olla liikaa.

Lue tästä leijonan vuosihoroskooppi.

Neitsyt (23.8.–22.9.) – Kalat

Neitsyt on superlooginen, kun taas kalat saattaa helposti upota unelmointiin. Neitsyttä kalojen haihattelu saattaa ärsyttää, ja kaloja neitsyen kontrollointi puolestaan pelottaa.

Lue tästä neitsyen vuosihoroskooppi.

Vaaka (23.9.–23.10.) – Kaksonen

Kaksonen tykkää kokeilla rakkausasioissa uusia asioita, kun taas vaaka pyrkii sitoutumaan. Tämä yhdistelmä voi helposti päättyä niin, että vaa’an sydän särkyy.

Lue tästä vaa'an vuosihoroskooppi.

Skorpioni (24.10.–22.11.) – Leijona

Skorpioni ja leijona ovat kumpikin kontrolloivia persoonallisuuksia, joten heidän suhteensa voi helposti äityä jatkuvaksi valtataisteluksi ja mustasukkaisuudeksi.

Lue tästä skorpionin vuosihoroskooppi.

Jousimies (23.11.–21.12.) – Härkä

Jämäkkä ja riskejä välttelevä härkä estää jousimiestä tavoittelemasta unelmiaan. Jos härkä ja jousimies päätyvät yhteen, jousimies saattaa jossain vaiheessa herätä ajattelemaan, ettei pysty elämään härän kanssa sellaista elämää, kuin haluaisi.

Lue tästä jousimiehen vuosihoroskooppi.

Kauris (22.12.–19.1.) – Oinas

Kauriin ja oinaan suhde saattaa aluksi vaikuttaa täydelliseltä, koska kumpikin rakastuu nopeasti ja täysillä. Kaksikon ajattelutapa on kuitenkin niin erilainen, että suhde kaatuu helposti väärinymmärryksiin ja riitoihin.

Lue tästä kauriin vuosihoroskooppi.

Vesimies (20.1.–19.2.) – Vaaka

Vesimies kaipaa ympärilleen tilaa. Siksi vaa’an hoivavietti saattaa alkaa ahdistaa häntä. Ongelmia saattaa syntyä siinä vaiheessa, kun kumpikin kumppani alkaa ajatella, että joutuu jatkuvasti tekemään kompromisseja toisen takia.

Lue tästä vesimiehen vuosihoroskooppi.

Kalat (20.2.–20.3.) – Rapu

Sekä kalat että rapu ovat valtavan tunteikkaita ja toisen olotilaan mukautuvia tyyppejä. Heidän suhteessa kumpikin siis yrittää jatkuvasti mukautua toisen mielentilaan. Jossain vaiheessa suhde saattaa alkaa kärsiä, koska kumpikaan ei ota vahvaa vastuuta mihinkään suuntaan.

Lue tästä kalojen vuosihoroskooppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla