Kuvan koira ei ainakaan myönnä liittyvänsä juttuun. Kuva: Shutter
Kuvan koira ei ainakaan myönnä liittyvänsä juttuun. Kuva: Shutter

Kyllä! Se käsittelee ilmavaivaista koiraa.

Nessut esiin, nyt tulee tarina Misty-koirasta ja ihmisen törkeydestä.

Misty on vaaleanruskea pit bull -narttu Yhdysvaltojen Etelä-Carolinasta. Ensin sille kävi ikävästi: se hylättiin ja se joutui löytöeläinkotiin. Mistyn kohtalona oli vieläpä epäonnen laitos, josta vain harva eläin pääsee uuteen, rakastavaan kotiin. Moni joudutaan lopettamaan paremman sijoituspaikan puutteessa.

Mistyn onni näytti kuitenkin kääntyvän. Joku halusi yllättäen adoptoida juuri Mistyn lemmikikseen! Lempeäluonteinen, toisten koirien kanssa hyvin toimeen tuleva Misty varmasti palkitsisi uuden omistajansa rakastavilla hännänheilutuksilla.

Mutta eipä aikaakaan, kun Misty palautettiin löytöeläinkotiin. Palautuksen syyksi oli Greenville County Pet Rescuen lomakkeeseen kirjattu "piereskelee liikaa". Sydäntäsärkevä kuva ja ilmavaivatieto julkaistiin löytöeläinkodin Facebook-sivulla:

 

Onneksi maailmassa on sydämettömien julmureiden lisäksi myös oikeita ihmisiä. Joku heistä sattui näkemään Mistyn kuvan netissä. Misty pelastui täpärästi lopetustuomiolta ja nautiskelee tälläkin hetkellä herkkämahaisten koirien erikoisraksuja uuden emäntänsä olohuoneen matolla.

On aika hiljentyä hetkeksi miettimään suolistokaasuja. Mitä pari pierua haittaa? Millainen olisi Leijonakuningas ilman ilmavaivoista kärsivää pahkasika Pumbaa? Millä ihmeellä John Irvingin teos Kaikki isäni hotellit olisi noussut perusromaanin yläpuolelle ilman sen keskeistä hahmoa ja avainmotiivia, piereskelevää Suru-koiraa?

Lähde: Huffington Post

Perinteet freesaantuvat ihanasti joka vuosi.

 1. Nyt kaikki ”alastomat neidot” niityllä, huomio, haiseeko näissä taikajutuissa teidänkin mielestä hiukan patriarkka.
 2. Tonni vetoa, että taioissa pitää olla alasti siksi, että joku vanha rasvainen kyylä on voinut juhannusyönä väijyä alastomia naisia.
 3. Ei se lähteellä pyllistelykään tästä näkökulmasta miltään muulta vaikuta.
 4. Sitä paitsi miksi kaikki taiat keskittyvät siihen, että ”neidot” haluavat nähdä tulevan ”sulhonsa”, ihan kuin joku kämäinen jätkä olisi ainoa asia, mikä meitä kiinnostaa.
 5. Ja se loputon kukkien kerääminen. Miehet, rehut ja lapselliset taiat, nehän meillä on aina mielessä.
 6. Tiedoksi myös, kaikki väinämöiset, jos näen sun lätyn unessa häiriköimässä, siitä ei hyvää seuraa.
 7. Vaatteet päälle ja asiahommiin. Ja tällä ei tarkoiteta tiskausta.

Viikonloppuna telkkarista ei ole pakko tuijottaa vain jalkapalloa.

 1. Friends with Benefits – Vain seksiä (2011) Kaverukset Mila Kunis ja Justin Timberlake pohdiskelevat, voiko kavereiden kesken ryhtyä petipuuhiin ilman rakkautta. Varsin samaistuttava tilanne, joten elokuva sopii tällaisen erityisen kaverin kanssa katseltavaksi. Ja onhan leffassa myös seksiä.
 2. Titanic (1992) Ikoninen romanttinen draama ei juuri saatesanoja kaipaa. Hyvä puoli leffassa on se, että useamman katselukerran jälkeen tarinan osaa jo ulkoa. Filmin pyöriessä voi siis keskittyä kaikkeen muuhun.
   
 3. Love and Other Drugs (2010) Samaa kategoriaa Kuniksen ja Timberlaken leffan kanssa, mutta Anne Hathaway ja Jake Gyllenhaal tarjoilevat sen syvällisemmällä tarinalla. 
 4. Pretty Woman (1990) Kaveriseksileffojen äiti. Julia Robertsin ja Richard Geren kemia luo kontaktitilanteita myös kotisohvalla. Lähellä tosin oli, että elokuvan loppu ei olisi ollutkaan niin onnellinen.
 5. Dirty Dancing (1987) Suomenkielinen nimi Kuuma tanssi kertoo kaiken. Saattaa aiheuttaa kuumaa tanssia myös televisiota katsovien välille – esimerkiksi vaakamambaa.
 6. P.S. Rakastan sinua (2007) Tarina saattaa aiheuttaa kyyneliä, mutta onneksi vieruskaverilta on tarjolla lohtua. Paras katsottavaksi jonkun kainalosta.
 7. The Notebook (2004) Tällä kertaa tarjolla ei ole surun kyyneliä. Elokuvan jälkeen pääosia näytelleet Rachel McAdams ja Ryan Gosling aloittivat oman rakkaustarinansa. Tähänkin voisi samaistua.