Kuvan koira ei ainakaan myönnä liittyvänsä juttuun. Kuva: Shutter
Kuvan koira ei ainakaan myönnä liittyvänsä juttuun. Kuva: Shutter

Kyllä! Se käsittelee ilmavaivaista koiraa.

Nessut esiin, nyt tulee tarina Misty-koirasta ja ihmisen törkeydestä.

Misty on vaaleanruskea pit bull -narttu Yhdysvaltojen Etelä-Carolinasta. Ensin sille kävi ikävästi: se hylättiin ja se joutui löytöeläinkotiin. Mistyn kohtalona oli vieläpä epäonnen laitos, josta vain harva eläin pääsee uuteen, rakastavaan kotiin. Moni joudutaan lopettamaan paremman sijoituspaikan puutteessa.

Mistyn onni näytti kuitenkin kääntyvän. Joku halusi yllättäen adoptoida juuri Mistyn lemmikikseen! Lempeäluonteinen, toisten koirien kanssa hyvin toimeen tuleva Misty varmasti palkitsisi uuden omistajansa rakastavilla hännänheilutuksilla.

Mutta eipä aikaakaan, kun Misty palautettiin löytöeläinkotiin. Palautuksen syyksi oli Greenville County Pet Rescuen lomakkeeseen kirjattu "piereskelee liikaa". Sydäntäsärkevä kuva ja ilmavaivatieto julkaistiin löytöeläinkodin Facebook-sivulla:

 

Onneksi maailmassa on sydämettömien julmureiden lisäksi myös oikeita ihmisiä. Joku heistä sattui näkemään Mistyn kuvan netissä. Misty pelastui täpärästi lopetustuomiolta ja nautiskelee tälläkin hetkellä herkkämahaisten koirien erikoisraksuja uuden emäntänsä olohuoneen matolla.

On aika hiljentyä hetkeksi miettimään suolistokaasuja. Mitä pari pierua haittaa? Millainen olisi Leijonakuningas ilman ilmavaivoista kärsivää pahkasika Pumbaa? Millä ihmeellä John Irvingin teos Kaikki isäni hotellit olisi noussut perusromaanin yläpuolelle ilman sen keskeistä hahmoa ja avainmotiivia, piereskelevää Suru-koiraa?

Lähde: Huffington Post