Kuvan koira ei ainakaan myönnä liittyvänsä juttuun. Kuva: Shutter
Kuvan koira ei ainakaan myönnä liittyvänsä juttuun. Kuva: Shutter

Kyllä! Se käsittelee ilmavaivaista koiraa.

Nessut esiin, nyt tulee tarina Misty-koirasta ja ihmisen törkeydestä.

Misty on vaaleanruskea pit bull -narttu Yhdysvaltojen Etelä-Carolinasta. Ensin sille kävi ikävästi: se hylättiin ja se joutui löytöeläinkotiin. Mistyn kohtalona oli vieläpä epäonnen laitos, josta vain harva eläin pääsee uuteen, rakastavaan kotiin. Moni joudutaan lopettamaan paremman sijoituspaikan puutteessa.

Mistyn onni näytti kuitenkin kääntyvän. Joku halusi yllättäen adoptoida juuri Mistyn lemmikikseen! Lempeäluonteinen, toisten koirien kanssa hyvin toimeen tuleva Misty varmasti palkitsisi uuden omistajansa rakastavilla hännänheilutuksilla.

Mutta eipä aikaakaan, kun Misty palautettiin löytöeläinkotiin. Palautuksen syyksi oli Greenville County Pet Rescuen lomakkeeseen kirjattu "piereskelee liikaa". Sydäntäsärkevä kuva ja ilmavaivatieto julkaistiin löytöeläinkodin Facebook-sivulla:

 

Onneksi maailmassa on sydämettömien julmureiden lisäksi myös oikeita ihmisiä. Joku heistä sattui näkemään Mistyn kuvan netissä. Misty pelastui täpärästi lopetustuomiolta ja nautiskelee tälläkin hetkellä herkkämahaisten koirien erikoisraksuja uuden emäntänsä olohuoneen matolla.

On aika hiljentyä hetkeksi miettimään suolistokaasuja. Mitä pari pierua haittaa? Millainen olisi Leijonakuningas ilman ilmavaivoista kärsivää pahkasika Pumbaa? Millä ihmeellä John Irvingin teos Kaikki isäni hotellit olisi noussut perusromaanin yläpuolelle ilman sen keskeistä hahmoa ja avainmotiivia, piereskelevää Suru-koiraa?

Lähde: Huffington Post

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!