Heippa vaan, kesänassukat. Kiva, että teillä on kivaa, mutta joku roti niiden varvaskuvien kanssa.

Myönnetään. Kyllähän se korpeaa, kun itse istuu tunkkaisessa toimistossa ja sosiaaliseen mediaan kurkatessa vastaan tulee kaiken maailman kesäfiilistelyä. On mansikoita, skumppaa, paljaita varpaita, merta ja järveä somen täydeltä.

Sen kunniaksi laadimme yhden kesän ärsyttävimmistä Instagram-päivityksistä, johon sommittelimme monta somen kesäkuvaklisettä. Ta-daa:

Ihana, pitkä #aamulenkki auringonpaisteessa. #Puistobrunssilla #sushiöverit #skumppa ja #mansikat parhaassa seurassa. #lomallelomps #lifeisgood #yolo

Saako tämä näkemään punaista vai pitäisikö soppaan lisätä vielä jotain raivostuttavampaa? Vai onko se kuitenkin lopulta niin, että vain niuhot jaksavat narista toisen somekuvista? Osallistu keskusteluun ja kerro mielipiteesi!

Lue myös:

TOP 10 kesän somekuvat – tunnistatko näistä itsesi?

Tunnetko syyllisyyttä, jos viihdyt kesällä sisällä? Tässä syyt, miksi se on ok

Tutkimus väittää selfieitä varsinaisiksi aikasyöpöiksi – mitä sanoo Sabina Särkkä?

Tilaajille
Katju Lehtola uskoo, että syömishäiriökokemuksesta on hyötyä, kun hän valmistuu luokanopettajaksi. Kuva Niklas Meltio
Katju Lehtola uskoo, että syömishäiriökokemuksesta on hyötyä, kun hän valmistuu luokanopettajaksi. Kuva Niklas Meltio

Nyky-Suomessa kukaan ei enää kärsi ravinnon puutteesta, vai kuinka? Kolme naista kertoo, miltä tuntuu nykypäivän nälkä.

Katju, 27:

”Syömishäiriöiselle nälkä on onnistuminen”

Terveelle ihmiselle nälkä on merkki siitä, että pitää syödä. Syömishäiriöön sairastuneelle nälkä on kuin palkinto: se on merkki siitä, että on onnistunut olemaan syömättä. Kun minulla oli syömishäiriö, nälästä tuli kierolla...

Kokosimme 11 mainoslausetta ja -renkutusta, jotka ovat jääneet elämään. Muistatko sinä, mitä niillä alkujaan mainostettiin?

Huomaathan ennen visailua! Me Naiset pesee kätensä kaikesta vastuusta, jos mainoslauseet tai -laulut jäävät soimaan päähäsi viheliäisellä tavalla.