Sean Penn ja Madonna Berliinissä vuonna 1986. Silloinen aviopari oli juuri tullut katsomasta Pennin uutta elokuvaa Elossa todistamaan. Kuvat: Reuters.
Sean Penn ja Madonna Berliinissä vuonna 1986. Silloinen aviopari oli juuri tullut katsomasta Pennin uutta elokuvaa Elossa todistamaan. Kuvat: Reuters.

Madonna ja Sean Penn erosivat vuonna 1989, mutta viime kuukausina on tapahtunut kummia.

Kaksi kuumaa supertähteä, Madonna ja Sean Penn, on nähty hengaamassa yhdessä baarissa Kalifornian Santa Monicassa, kertoo Page6.com. Eikä tämä suinkaan ole ainoa kerta, kun ex-pari on viettänyt nyt aikaa keskenään.

Viime kesäkuussa näyttelijä Charlize Theron lemppasi Pennin ja purki parin kihlauksen. Sen jälkeen Penn on bongattu eksänsä seurasta kerran jos toisenkin.

Madonna, 57, on palannut Pennin, 55, elämään myös muuta kautta. Penn on keskellä lakiriitaa, sillä on hän on haastanut oikeuteen Empire-tv-sarjan tuottajan Lee Danielsin siitä, että Daniels olisi väittänyt Pennillä olleen väkivaltainen Madonnaa kohtaan.

Madonna ja Sean Penn olivat naimisissa neljä vuotta ja erosivat vuonna 1989.

Popin kuningattarella on vuosien aikana ilmeisesti ollut vaikeuksia päästä yli Pennistä. Madonnan veli Christopher Cicconekin on sanonut DailyMailille, ettei Madonna ole koskaan lakannut rakastamasta Penniä.

Syyskuussa Penn oli katsomassa poptähden keikkaa Madison Square Gardenissa. Tästä Madonna kertoi jälkeenpäin, että kolmekymmentä vuotta aiemmin Penn oli ollut hyvin järkyttynyt tähden paljastavista keikka-asuista. Show'n jälkeen Penn oli Madonnan mukaan kirjoittanut hänelle kirjeen, jossa sanoi, että viimein arvostaa ex-vaimonsa taidetta.

 

Madonna ja Sean Penn ovat viime aikoina lähentyneet.

Lähteet: Harper's BazaarPage6.com ja Daily Mail

Georg Elser yritti murhata Hitlerin vuonna 1939. Oliver Hirschbiegelin draama pohtii, toimiko Elser yksin.

IS TV-LEHTI: Oliver Hirschbiegelin ohjaama Elser (2015) on yksi lukemattomista Adolf Hitlerin murhayrityksistä kertovista elokuvista – ja yksi niistä lukuisista, joiden varsinaisista lopputuloksista jälkimaailmalla ei ole paljon epäselvyyttä.

Kenties sen vuoksi ohjaaja hoitaa elokuvassa attentaatin pois melkein alta aikayksikön – ja keskittyy sen jälkeen kertomaan tekijästä ja hänen taustoistaan.

Hirschbiegel nousi kuuluisuuteen Hitlerin viimeisistä vaiheista kertovalla ohjaustyöllään Perikato (2004). Tuskin minkään elokuvan materiaalia on kierrätetty niin paljon nettilevityksessä kuin Perikatoa ”Hitler kuulee”-variaatioiden merkeissä.

Menestyksen jälkeen Hirschbiegel suuntasi englanninkielisille markkinoille, mutta monen kaltaisensa tavoin otti enempi takkiinsa esimerkiksi meilläkin nähdyllä tv-elokuvalla Dianasta (2013). Sen jälkeen on varmasti tuntunut hyvältä vaihtoehdolta palata Hitler-filmien pariin.

Georg Elserin (vetoava Christian Friedel) toteuttama murhayritys tapahtui marraskuussa 1939 Münchenissä. Monissa maissa Hirschbiegelin elokuvaa on levitetty nimellä ”13 minuuttia”: sen verran attentaatti kesti ennen kuin muun maailman harmiksi epäonnistui – kun Hitler ehti poistua paikalta.

Toimiko Elser yksin? Tätä katsojien melko varmasti tietämää seikkaa hänen natsikuulustelijansa selvittävät lopun elokuvaa samalla kun takaumissa kerrotaan hänen vaiheistaan pienen maalaiskylän kelloseppänä ja soittoniekkana.

Valitettavasti kokonaistarina natsismin noususta ja myös rakastettunsa puolesta kamppailevan Elserin vastarinnasta ei ole kovinkaan vivahteikas. Elokuva myös jättää harmittavia aukkoja. (110)

Elser, Teema & Fem ke klo 22.00

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.