Onnistuminen, täältä tullaan! Kuva: Shutterstock
Onnistuminen, täältä tullaan! Kuva: Shutterstock

Jos haluat onnistua uudenvuodenlupauksessasi, paina tämä neuvo mieleen.

Pian on taas se aika, kun moni miettii, millaisen elämänmuutoksen tekisi ensi vuonna. Nyt loppuu herkuttelu! Kesäkunto 2016 odottaa! Otan viimein itseäni niskasta kiinni ja alan pukeutua tyylikkäästi!

Joopajoo. Jokainen tietää, kuinka näistä lupauksista useimmille käy. Ajatus on hyvä, toteutus uupuu. Tutkimuksen mukaan vain kahdeksan prosenttia onnistuu uudenvuodenlupauksissaan.

Jos elämänmuutos ei kuitenkaan ole vain vuodenvaihteeseen liittyvä huumorijuttu, tässä hyvät uutiset: siinä voi onnistua!

Yrittäjä, kirjoittaja ja puhuja AJ Agrawal jakaa oman, toimivan vinkkinsä Inc.-sivustolle kirjoittamassaan artikkelissa. Hänen mukaansa ihmisen on mahdollista muuttaa tapojaan joko vähitellen tai sitten hänen tapaansa kertarysäyksellä.

Järjestä elämäsi niin, että sinun tarvitsee vain saapua paikalle.

Pikaisen elämänmuutoksen salaisuus on näinkin yksinkertainen: tee ryhtymisestä mahdollisimman helppoa. Jos haluat alkaa urheilla, järjestä elämäsi niin, että sinun tarvitsee vain vetää tossut jalkaan ja saapua paikalle.

– Siitä pitää tehdä rutiini, johon tarvitsee käyttää niin vähän tahdonvoimaa kuin mahdollista, AJ Agrawal kirjoittaa.

Energia kannattaa siis käyttää sohva vai sali -kamppailun sijaan itse treeniin. Hyvä keino on esimerkiksi ulkoistaa vastuu treeneistä personal trainerille. Joillekin toimii myös ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen. Jos ohjattu liikunta ei ole jostakin syystä mahdollista, kannattaa kirjoittaa treeniohjelma ensin paperille ja suorittaa se sitten suunnitellusti loppuun.

Klassinen kikka on myös sopia treenit etukäteen ystävänsä kanssa. Jos ei halua tuottaa hänelle pettymystä, on pakko lähteä.

Samat vinkit pätevät muillakin elämän osa-alueilla. AJ Agrawal esimerkiksi pakottaa itsensä menemään iltaisin Starbucksiin kirjoittamaan. Vaikka häntä ei yhtään huvittaisi alkaa tehdä töitään, hänet pakottaa kirjoitustyöhön nimenomaan paikka, jossa hän istuu yksin kahvin ja tietokoneen kanssa.

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.