Me Naiset
|
Me Naiset
Amal Alamuddin ja George Clooney juhlivat häitään Venetsiassa. Kuva: Reuters
Amal Alamuddin ja George Clooney juhlivat häitään Venetsiassa. Kuva: Reuters

Vielä vähän aikaa sitten näyttelijä George Clooney oli maailman halutuin poikamies. Nyt asetelma on keikahtanut päälaelleen.

Mitä tämä jumalatar tekee George Clooneyn kanssa?

Miten ihmeessä Clooney onnistui nappaamaan hänet?

Muun muassa tähän tapaan maailmalla on kommentoitu arvostetun juristin Amal Alamuddinin, 36, avioliittoa näyttelijä George Clooneyn, 53, kanssa. Parin liittoa juhlittiin hulppein menoin viikonloppuna Venetsissa Italiassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Amal Alamuddin on paitsi arvostettu juristi myös tyylikuningatar, jonka häissä oli vieraana muotiraamattu Voguen päätoimittaja. Ei ollut moittimista sulhasenkaan tyylissä, kun tuore aviopari näyttäytyi Venetsiassa sunnuntaina. Kuva: Reuters

Sosiaalisessa mediassa levisi kulovalkean tavoin The Businesswoman Median artikkeli, jonka mukaan kansainvälisesti arvostettu juristi ja uranainen nai "alansa trendien vastaisesti... näyttelijän".

Artikkelin mukaan Amalin aiemmista suhteista tiedetään vähän (oletettavasti hän on ollut kiireinen kiivetessään yritysmaailman tikkaita ja murskatessaan lasikattoja), mutta nyt hän solmii liiton jonkun George Clooney -nimisen näyttelijän kanssa. Kirjoittaja arvelee sulhasen olevan luultavasti kiva mies, joskin tämä vaikuttaa hieman takertuvalta. Parin tavattua on nimittäin ollut vaikea löytää valokuvaa Amalista, jossa tämä miekkonen ei roikkuisi taustalla.

Kirjoittajan mukaan Clooney olisi itsekin sanonut "naivansa ylöspäin", mihin hän yhtyy: tätä kaveria on nyt todellakin lykästänyt suuresti!

Sunnuntaina pari ajelutti vihkisormuksiaan Venetsian kanaaleissa. Kuva: Reuters.

Amal Alamuddin on opiskellut lakia sekä Englannissa Oxfordissa että Yhdysvalloissa New Yorkissa. Hänen kerrotaan puhuvan sujuvasti englantia, ranskaa ja arabiaa. Hän on pitkään ollut näkyvä asiantuntija kansainvälisessä pakolais- ja ihmisoikeuslainsäädännössä.

Libanonilais-brittiläinen Alamuddin tunnetaan myös kuuluisista asiakkaista. Hän on edustanut muun muassa Wikileaksin perustajaa Julian Assangea ja Ukrainan ex-pääministeriä Julia Tymoshenkoa sekä työskennellyt Kofi Annanin neuvonantajana. Vinoilijat ovat huomauttaneet, että Clooney puolestaan on palkittu roolistaan tiedustelupalvelu CIA:n agenttina.

Maailmalla on muistettu myös listata, että sitoutumiskammostaan kuulun Clooneyn aiemmat tyttöystävät ovat olleet vapaapainija ja lasvegasilainen tarjoilijatar.

Älyn lisäksi Alamuddinille on suotu sekä tyylitajua että kauneutta. Hänet  nimettiin vuonna 2013 Lontoon kuumimmaksi asianajajaksi. Clooney sen sijaan ei ole ollut universumin seksikkäin mies sitten vuoden 2006, NY magazine vitsaili.

Millainen sulhasen CV sitten on? Nuoruudessaan Clooney opiskeli pari vuotta media-alaa yliopistossa ja tienasi muun muassa myymällä naisten kenkiä ja vakuutuksia ovelta ovelle ennen kuin ura näyttelijänä lähti lentoon.  Sittemmin Oscar-voittaja on monien Hollywood-kollegoidensa tavoin ottanut kantaa kansainväliseen politiikkaan ja osallistunut hyväntekeväisyyteen. Hän on työskennellyt esimerkiksi YK:n rauhanlähettiläänä ja kerännyt varoja eri katastrofien uhreille.

Lue lisää:

Vuoden seuratuimmat häät alkoivat Venetsiassa

Clooneyn äiti iloitsee älykkäästä miniästä

Kuinka maailman halutuin poikamies rengastetaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla