Karkkiremmikotelon tekeminen onnistuu myös nakkisormilta. Kuvat: Inka Simola
Karkkiremmikotelon tekeminen onnistuu myös nakkisormilta. Kuvat: Inka Simola

Unohda sokerikaaos!

Oi sitä ysärin lapsen riemua, kun kipsoille ilmestyivät ne sitkeät ja kirpeät karkkiremmit. Ja kaikki paikat oli tietysti sen jälkeen täynnä sokeria. Remmien suosio ei ole vieläkään hiipunut, mutta se sokeri! Onneksi Soppa 365  keksi tällä viikolla tavan syödä remmejä harvinaisen siististi. Ja mikä ihaninta, askartelijan sielua lämmittää, kun pääsee hieman näpertelemään.

Teippirullakotelossa on pieni vako, johon karkkiremmin toisen pään voi sujautta. Se pitää rullan paikoillaan toisesta päästä.
Teippirullakotelossa on pieni vako, johon karkkiremmin toisen pään voi sujautta. Se pitää rullan paikoillaan toisesta päästä.

Karkkiteippirullan tuunaaminen on maailman helpointa:

  1. Hanki tyhjä teippirullakotelo.
  2. Avaa kotelo liitoksistaan.
  3. Aseta remmin toinen pää pieneen halkeamaan, joka on kotelon keskellä.
  4. Rullaa karkkiremmi.
  5. Sujauta kotelo kiinni.
  6. Ja kappas, karkkiteippirulla on valmis!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tältä se näyttää! Remmi ei tietenkään pyöri yhtä sujuvasti kuin vaikkapa teippi, mutta se on toissijaista.
Tältä se näyttää! Remmi ei tietenkään pyöri yhtä sujuvasti kuin vaikkapa teippi, mutta se on toissijaista.

Karkkiremmejä voi tehdä myös itse kotona. Katso Soppa 365 -sivustolta ohjeet mango- ja vadelmakarkkiremmien tekoon:

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla