Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Miltähän tuntuisi, jos… Älä suotta pelkää uusia haasteita, testaa ne ensin simulaattorilla.

Irtisanoutuminen, potkut, seksi, synnytys, rakastuminen, uskottomuus, muutto ulkomaille, känni, uskoontulo. Niin paljon asioita, joista sanotaan:  ”Et voi tietää, miltä se tuntuu, ennen kuin olet itse kokenut.”

Hah, onneksi on simulaattorit. Niillä voi testata kanttinsa jo etu­käteen.

Oma kahvila -simulaattori

Herää joka aamu viideltä leipomaan luomuspelttisämpylöitä. Harjoittele kertolaskuja alv- ja työeläkemaksujen ­tilitystä varten. Jätä viiden vuoden ajan lomat pitämättä.

Vauvasimulaattori

Herää viisi kertaa yössä kanniskelemaan viiden kilon punttia. Liimaa puntti sääreen, käy vessassa ja laita ruokaa sen kanssa. Loukkaannu kaikista keskusteluista, joissa ­joku kertoo suhtautuvansa puntteihin eri tavalla kuin sinä.

Parisuhdesimulaattori

Treenaa kaverisi kanssa: opettele muuttamaan arkinenkin keskustelu riidaksi. ­Valita ystäväsi alusvaatteista ja siitä, että hän täyttää tiskikoneen eri tavalla kuin sinä.

Lottovoittosimulaattori

Vedä äkkiä verhot ikkunoiden eteen. Tarkkaile käytöstäsi: teethän kaiken samoin kuin viime viikolla. Jatka työssäkäyntiä. Perjantai-illalla voit poksauttaa naapurikunnan Alkosta hankkimasi samppanjapullon.

Täydellinen elämä -simulaattori

Aloita aamusi postaamalla Instagramiin kuva #aamu­palasmoothie #aamujooga. Jaa päivällä Twitterissä nöyrän kiitollisena @oprahin elämänohjeita. Tägää Facebookiin miehesi järjestämä yllätysilta paikassa Oopperatalo.

Lue lisää:

Haaveiletko sinäkin omasta kahvilasta? Tällaista perustaminen on oikeasti

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?