Aamusta se alkaa: väärin elämisen kierre. Kuva: Shutterstock
Aamusta se alkaa: väärin elämisen kierre. Kuva: Shutterstock

Varmasti olet.

Pieni tarina arjesta.

Aamulla herään, riisun yöpaitana käyttämäni t-paidan pois ja vaihdan päivävaatteisiin. Paitsi että tästä se väärin eläminen sitten alkaakin. T-paita kuuluu nimittäin riisua sekunnissa ihan omanlaisellaan tekniikalla. Näin.

1. väärin: t-paita

T-paidan jälkeen keitän aamukahvit. Paitsi että keitän ne väärin! Olen toivoton tunari ja teen emämokan, kun kaadan vedet keittimeen kahvipannulla, mikä pilaa kahvin maun. Näin se kahvi keitetään. Aamiaiskananmunankin keittäminen menee mönkään, koska kananmunia ei pitäisi keittää ollenkaan tai niiden koostumus on pilalla. Viisas tekisi ne näin.

2. ja 3. väärin: kahvi ja aamiaismuna

Suihkussakin mokailen. Koska on kiire, laitan hoitoaineen märkään tukkaan. Nyt on tiedossa varsinainen hamppukasa. Ihan liian kuumalla vedelläkin läträsin. Onneksi hiukset saa kasaan pinnillä, jonka muuten laitan myös väärin. Aaltoileva puoli ylöspäin. Pinni pitää paremmin, jos aaltoileva puoli on päänahkaa vasten.

4. ja 5. väärin: hiustenpesu ja pinni

Lounaaksi voisin syödä vaikka hampurilaisen. Jos sen vain osaisi syödä oikein. Siis japanilaisella, tarkoin harkitulla peukalon ja pikkurillin otteella tai ylösalaisin, eli näin se ei leviä käsiisi. Eikä edes puhuta ketsuppikupeista. Kiitos Makuja-sivuston, nyt kaikki tietävät, että paperiset ketsuppikupit kuuluu räveltää auki ennen täyttämistä.

6. väärin: hampurilaisateria

Entä jos olisinkin ottanut lounaalla sushia? Väärin olisi mennyt sekin. Herkulliset nigiripalat kuuluu dipata soijaan kalapuoli alaspäin. Tai oikeastaan niitä ei edes kuulu dipata soijaan, jos haluaa antaa arvostusta sushikokille. Eikä soijaan pitäisi sotkea wasabia, koska sitä on jo annosteltu sopiva määrä kalapalan alle.

7. väärin: sushi

Jälkiruuaksi maistuu terveellinen omena. Sekin hotkitaan hyvin yleisesti väärin, kannattaisi aloittaa kannasta, ettei kolmasosa omenasta menisi hukkaan.  Entä banaani? Sitäkään ei avata oikeasti pitkästä päästä. Jopa apinat osaavat tämän!

8. ja 9. väärin: omena ja banaani

Mikä pettymyksien päivä, mutta onneksi se on pian ohi. Sille voisi vaikka nostaa myöhemmin maljan. Varo. Jos olet satsannut samppanjaan, mokaat todennäköisesti. Ylen mukaan samppanjapulloa ei saa missään nimessä jäähdyttää pakkasessa, juoma pitää kaataa lasiin hitaasti ja se pitää nauttia pienen pikarin sijaan suuresta lasista.

10. väärin: samppanja

Malja väärin eletylle elämälle ja täyden kympin mokailulle!

Lisää vinkkejä oikeinelämiseen:

Näitä ruokia et taatusti osaa lausua oikein

Miesflunssa – tunnista ja hoida oikein!

Pesetkö kasvosi tietämättäsi väärin? Vältä nämä 6 tavallista virhettä

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!