Harrastitko juuri seksiä? Kamera esiin!
Hei sie, otapa seksie. Kuvakaappaus Instagramista.
Hei sie, otapa seksie. Kuvakaappaus Instagramista.

Selfiet, belfiet ja ruokakuvat ovat niin menneen talven lumia. Tuorein Instagram-villitys ovat seksipuuhien jälkeen otetut after sex -kuvat.

Harrastitko seksiä? Hyvä! Saitko? Aina parempi! Näkyykö se naamastakin? Äkkiä kamerakänny esiin!

Seksin jälkeen otetut after sex -kuvat on nyt Se Juttu sosiaalisen median kuvayhteisössä Instagramissa. Hakusanalla #aftersexselfie löytyy Instagramista jo nelisensataa kuvaa. Hakusanalla #aftersex kuvia löytyy jopa yli neljä tuhatta.

Kuvissa onnellisen näköiset pariskunnat loikoilevat sängyllä suihkunraikkaina tai sitten tupakoivat raukeina.

On rakastunutta suukottelua, suljettuja silmäluomia sekä autuaita hymyjä, mutta myös levinneitä meikkejä ja itkuisia kasvoja, ihmisiä paljaimmillaan.

Joukossa on myös räpsyjä, joissa nainen nauraa tyytyväisenä muhkean kurkun kanssa tai nuori mies virnistää pala serlaa käpälässään.

Sitten on myös niitä, joiden toivoo olevan huumoria: mies koira kainalossaan tai kaulailemassa lammasta.

Tabujen ravistelua

Oli miten oli, kuvat aiheuttavat katselijalle kiusallisen Nyt tuli hiukan liikaa infoa -fiiliksen.

Some-asiantuntijoiden mukaan seksikuvailijat haluavat ravistella tabuja ja kokeilla rajoja. Missä kulkee sallitun ja kielletyn raja, entä yksityisen ja julkisen?

Samalla he testaavat myös Instagramin rajoja. Sinne kun ei ole vielä kehittynyt yhtä selkeää etikettiä kuten esimerkiksi Facebookiin. Pippeli-, pimpsa- ja tissikuvat ovat kuitenkin kummassakin someyhteisössä kiellettyjä.

Arvostelijoiden mielestä after sex -selfiet ovat jälleen yksi esimerkki siitä, miten sosiaalinen media käyttää ihmisiä salakavalasti hyväkseen. Selfiehin hurahtaneet diginatiivit kuitenkin vain nauravat ja antavat kameran käydä. Vähän huumoria peliin!

Mutta millä nimellä seksi-selfietä pitäisi kutsua? Onko se seksie?

Lue myös:

Unohda ankkanaama, nyt otetaan sparrow face

Tuleeko tästä maailman tunnetuin selfie?

Konkarinäyttelijä yritti kopioida maailman kuuluisimman ryhmäselfien

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!