Lihastrendi ei ainakaan vähennä ulkonäköpaineita. Kuva: Shutterstock
Lihastrendi ei ainakaan vähennä ulkonäköpaineita. Kuva: Shutterstock

Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan miehet himoitsevat painoja nostelevaa naista.

Fitness-buumi on saanut naiset halajamaan bodattuja vartaloita, ja tuoreen kyselytutkimuksen mukaan lihakset ovat myös miesten mieleen.

Daily Mail uutisoi kyselystä, jossa 63 prosenttia miehistä kertoi pitävänsä viehättävämpänä naista, joka treenaa painoilla kuin sellaista, joka käyttää salilla lähinnä juoksumattoa. 74 prosenttia eli lähes kolme neljästä kertoi katselevansa mielellään, kun nainen kyykkää salilla. Tutkimuksen teki bootcamp-treeniyrittäjä Steve Cody.

Kyselyssä naiset kertoivat treenaavansa nykyään samalla tavoin kuin miehetkin. Yli puolet kertoi valitsevansa salilla mieluiten vapaat painot. Inspiraatiota treeniin naiset saavat älypuhelinsovelluksista ja sosiaalisesta mediasta.

Halutuimmaksi salimimmiksi kyselyssä nousi Cameron Diaz, 42, joka on tunnettu timmistä, joskin hyvin hoikasta kropastaan. Toivottavasti lihaksikkuutta tärkeämpää olisi kuitenkin itse treenaaminen – naiset tuskin kaipaavat yhtään lisää ulkonäköpaineita.

Lue myös:

Näin saat salitreenin hyödyt juomalla punaviiniä

Romantiikka tappaa miesten seksihalut

Pitääkö kuntosalia varten sheivata?

”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin tähtivalmentajana jatkava Anna Puu rauhoittaa tahtiaan jättämällä keikkailun puoleksi vuodeksi.

Laulaja Anna Puu on kuulunut viime vuosina maamme suosituimpiin esiintyjiin. Viimeiset kaksi vuotta ja kaksi kuukautta hän onkin kiertänyt bändinsä kanssa Suomea ilman pidempiä taukoja.

Klubikeikkojen, festareiden ja konserttien lisäksi kahteen vuoteen on mahtunut muun muassa yksi kausi Voice of Finlandia sekä Vain elämää, jonka myötä keikkasettiin tuli uusia kappaleita. Koko ajan Anna on myös tehnyt uutta musiikkia.

– Tämä on ollut hulluin kaksi vuotta koskaan. Tuntuu, että en enää edes muista, mikä on tapahtunut missä kuussa ja minä vuonna. Ajantaju on ihan sekaisin, Anna kuvaili Voice of Finlandin seitsemännen kauden lehdistötilaisuudessa.

”Yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen.”

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos. Anna tekee vuoden viimeisen keikkansa Tavastialla keskiviikkona, ja palaa keikkalavoille seuraavan kerran vasta ensi kesän festareilla.

Näin joulun alla Anna myöntää olevansa väsynyt. Varsinaista lomaa kevät ei kuitenkaan tule olemaan, sillä häntä työllistävät Voice of Finlandin kuvaukset, minkä lisäksi hän tekee uutta musiikkia ja levyä.

– Olen kyllä todella loman tarpeessa. Mutta yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen, Anna suunnittelee.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!