Nuoren naisen kainaloonsa saanut Alan "Action" Schneider on jo vanha konkari treffi-iltojen järjestäjänä. Kuvat Naomi Harris
Nuoren naisen kainaloonsa saanut Alan "Action" Schneider on jo vanha konkari treffi-iltojen järjestäjänä. Kuvat Naomi Harris

Miehillä on ikää ja ökytulot, naiset taas haluavat samppanjaa kuplivan elämäntyylin. Tervetuloa New Yorkiin deitti-iltaan!

New Yorkin ydinkeskustassa Penthouse Lounge -klubilla vietetään vauhdikasta iltaa. Naamiaisbileisiin on saapunut 900 innokasta vierasta, pääasiassa 60–70-vuotiaita miehiä ja 20–35-vuotiaita naisia. Joukossa on myös Charlie, lipevä 69-vuotias liikemies Ohiosta, on matkustanut tänne yli 700 kilometriä vain näiden bileiden takia.

Eikä turhaan. Charlie ojentaa juuri kahdelle tiukkaleninkiselle blondille lasilliset samppanjaa. Noin 25-vuotiaat naiset ottavat juomat vastaan ja kujertavat kiitoksensa.

– Charlie on niin mahtava. Hän käyttäytyy kuin olisi toooooooosi nuori, toinen heistä sanoo.

Charlie on sugar daddy, suomeksi namupappa, eli menestynyt, rikas naimaton mies. Kiikarissa on namutyttö, sugar babe, eli nuori, viehättävä nainen, joka etsii varakasta miestä, joka puolestaan haluaisi törsätä rahansa naisiin. Tällaisissa pöhisevissä deittitapahtumissa näiden kaksi namulajin on tarkoitus löytää toisensa.

Paluu menneeseen

On vanha juttu, että vanhempi mies elättää kaunista naista. Ilmiö on jälleen vahvistunut, kun noin puolet newyorkilaisten avioliitoista päätyy eroon ja maan taloustilanne laahaa yhä vain pohjamudissa.

Trendin on huomannut myös Alan ”Action” Schneider. Hän on kolmen viime vuoden aikana suunnitellut yli 50 vastaavanlaista juhlaa eri puolilla Yhdysvaltoja.

– Tietyssä iässä ja avioeron jälkeen menestynyt mies usein haluaa kunnon suhteen sellaisen naisen kanssa, joka eivät vaadi liikaa hänen kallisarvoista aikaansa, Alan sanoo.

– Naisilla on myös niskoillaan isommat velat kuin koskaan, eikä heidän vanhemmillaan ole varaa elättää heitä enää valmistumisen jälkeen. Jos he haluavat tietyn elintason, heillä on vaihtoehtoina joko raataa 15 tuntia päivässä tai löytää joku, joka voi auttaa.

Allison, 25-vuotias kosmetologi, on tullut bileisiin etsimään miljonääriä. Haasteena on löytää sellainen, joka olisi myös puoleensavetävä.

– On siistiä, jos saat koko paketin – kaveri, josta kiinnostut, on myös rikas.

Charlie on illan juhliin tyytyväinen. Avioeroja on takana kaksi, mutta Charlien deitit tapaavat nykyään olemaan nättejä ja 30–40 vuotta nuorempia kuin hän.

– Monien tyttöjen mukaan pääsee lahjoittamalla joka tapaamiskerralla, ehkä kerran kuussa, noin 300 dollaria tai 400 dollaria. Lisäksi tietysti kustannan aina illallisen.

Sillä panoksella Charlie saa seuraa ja oletettavasti seksisuhteen – jos siitä on sovittu etukäteen – lumoavan kauniin, rypyttömän nuoren naisen kanssa.

Lue koko juttu torstaina 2.4.2014 Me Naisten numerosta 14/2014. Voit myös ostaa uusimman digilehden 2.4. alkaen täältä.

Toni Wirtanen esittää Kaija Koon Vain elämää -päivänä Vapaa-biisin, jonka hän aikoinaan kirjoitti Kaijalle.

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Kaija Koon päivää. Jaksosta on julkaistu nyt yksi tulkinta, joka on Toni Wirtasen Vapaa. Tonilla on biisiin erikoinen suhde, koska hän on itse kirjoittanut sen Kaijalle.

– Toni tiesi silloin mun elämäntilanteeseen, ja tämä biisi on tehty siihen. Olin juuri eronnut ja taistellut monien asioiden kanssa. 21 vuoden suhteesta lähteminen vaati valtavasti voimaa, Kaija kertoo jaksossa yhden suurimman hittinsä taustoista.

Toni on tehnyt biisistä alkuperäistä rajumman version. Hän kertoo myös, että Apulannan rumpali Sipe Santapukki olisi halunnut biisin aikoinaan Apulannalle.

– Rumpalimme aikanaan valitti, että tän olisi voinut tehdä itsekin, Toni kertoo.

Kaija on otettu Tonin esityksestä.

– Tämä oli tärkeä hetki Tonille ja mulle. Vilisi koko elämä silmien edessä, Kaija mietti esityksen jälkeen.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Aliisa ja Esa ovat ajautuneet kriisiin, jota he setvivät yhdessä Tony Dunderfeltin kanssa. Varo juonipaljastuksia!

Edellisessä Ensitreffit alttarilla -jaksossa Aliisa ja Esa mökkeilivät melko leppoisissa tunnelmissa, ja Esa vaikutti oikealta unelmamieheltä.

Tämän viikon jaksossa on tunnelma on taas päälaellaan: Aliisa on tuonut esille epävarmuutensa, jota hän kokee edelleen, kuukausi häiden jälkeen. Aliisaa vaivaa, ettei hän meinaa millään ihastua Esaan, vaan löytää miehestä vain ärsyttäviä piirteitä.

Lue myös: 7 syytä, joiden takia Ensitreffit-Esa on unelmamies

Esalle Aliisan tunnustus on ollut vaikea paikka.

– Näen tämän parisuhdetilanteen ongelmallisena. En tiiä, en tosiaan tiiä. Rupeaa itekin kääntymään pikkuhiljaa epätoivon puoleen, mies sanoo jaksossa.

Aliisan epävarmuus on aiheuttanut sen, että kumpikin on tullut sanoneeksi asioita, jotka loukkaavat. Pari pui riitaansa tapaamisessa psykologi Tony Dunderfeltin kanssa.

– Mä oon tuonut esiin, että mä oon epävarma tästä meidän asiasta. Esa on harmistunut siitä ja kerännyt aika semmosen ison potin semmosta pahaa mieltä, Aliisa selittää jaksossa Tonylle.

”Esa on kerännyt aika ison potin pahaa mieltä.”

Tony kysyy Esalta, onko tällä tapana, että paha mieli räiskähtää esiin.

– No todellakin räiskähtää, Esa myöntää.

Räiskähdyksen tarkemmat yksityiskohdat jäävät jakson perusteella hieman arvoitukseksi, mutta se on selvää, että Esa on onnistunut loukkaamaan Aliisaa pahasti.

– Lähtökohtaisesti luotan ihmiseen sataprosenttisesti. Sitten kun se luottamus tulee rikottua, mä en pysty antamaan sitä takaisin. Että jos mulle sanoo jotain niin pahoja asioita, niin vaikka multa pyytää sitä anteeksi ja kertoo, että ei se ollut tarkoitus, niin mä en pääse irti siitä, Aliisa selittää itkua nieleskellen.

Esa myöntää, että hänen on syytä pyytää anteeksi reaktiotaan ja aiheuttamaansa mielipahaa. Myös Aliisa pyytää Esalta anteeksi sanojaan.

Kaikesta huolimatta parin välillä näyttää koko ajan säilyneen hyvä keskusteluyhteys. Tonyn tapaamisen jälkeen pariskunta antaa kotimatkalla hyvästelypusut, kun Aliisa hyppää junaan.

Ensitreffit alttarilla Avalla tiistaisin klo 21.00.

Melanie

”Kun se luottamus tulee rikottua...” Ensitreffit alttarilla -parilla mielipaha räiskähtää esiin

Harmi, että tämä pari valittiin yhdeksi pariksi mukaan ohjelmaan. Samalla hukattiin mahdollisuus kahden muun ihmisen löytää toisensa ja saada kenties toimiva, loppuelämän suhde. Edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, luultavasti molemmat ovat kehuneet itsensä liian joustaviksi ja helpoksi ihmiseksi, jotta pari löytyisi. Itse en kuitenkaan haluaisi jakaa elämääni noin tiukan oloisen miehen kanssa kuin Petri. Liian kaavoihin kangistunut ja ei yhtään pelivaraa.
Lue kommentti