Nuoren naisen kainaloonsa saanut Alan "Action" Schneider on jo vanha konkari treffi-iltojen järjestäjänä. Kuvat Naomi Harris
Nuoren naisen kainaloonsa saanut Alan "Action" Schneider on jo vanha konkari treffi-iltojen järjestäjänä. Kuvat Naomi Harris

Miehillä on ikää ja ökytulot, naiset taas haluavat samppanjaa kuplivan elämäntyylin. Tervetuloa New Yorkiin deitti-iltaan!

New Yorkin ydinkeskustassa Penthouse Lounge -klubilla vietetään vauhdikasta iltaa. Naamiaisbileisiin on saapunut 900 innokasta vierasta, pääasiassa 60–70-vuotiaita miehiä ja 20–35-vuotiaita naisia. Joukossa on myös Charlie, lipevä 69-vuotias liikemies Ohiosta, on matkustanut tänne yli 700 kilometriä vain näiden bileiden takia.

Eikä turhaan. Charlie ojentaa juuri kahdelle tiukkaleninkiselle blondille lasilliset samppanjaa. Noin 25-vuotiaat naiset ottavat juomat vastaan ja kujertavat kiitoksensa.

– Charlie on niin mahtava. Hän käyttäytyy kuin olisi toooooooosi nuori, toinen heistä sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Charlie on sugar daddy, suomeksi namupappa, eli menestynyt, rikas naimaton mies. Kiikarissa on namutyttö, sugar babe, eli nuori, viehättävä nainen, joka etsii varakasta miestä, joka puolestaan haluaisi törsätä rahansa naisiin. Tällaisissa pöhisevissä deittitapahtumissa näiden kaksi namulajin on tarkoitus löytää toisensa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paluu menneeseen

On vanha juttu, että vanhempi mies elättää kaunista naista. Ilmiö on jälleen vahvistunut, kun noin puolet newyorkilaisten avioliitoista päätyy eroon ja maan taloustilanne laahaa yhä vain pohjamudissa.

Trendin on huomannut myös Alan ”Action” Schneider. Hän on kolmen viime vuoden aikana suunnitellut yli 50 vastaavanlaista juhlaa eri puolilla Yhdysvaltoja.

– Tietyssä iässä ja avioeron jälkeen menestynyt mies usein haluaa kunnon suhteen sellaisen naisen kanssa, joka eivät vaadi liikaa hänen kallisarvoista aikaansa, Alan sanoo.

– Naisilla on myös niskoillaan isommat velat kuin koskaan, eikä heidän vanhemmillaan ole varaa elättää heitä enää valmistumisen jälkeen. Jos he haluavat tietyn elintason, heillä on vaihtoehtoina joko raataa 15 tuntia päivässä tai löytää joku, joka voi auttaa.

Allison, 25-vuotias kosmetologi, on tullut bileisiin etsimään miljonääriä. Haasteena on löytää sellainen, joka olisi myös puoleensavetävä.

– On siistiä, jos saat koko paketin – kaveri, josta kiinnostut, on myös rikas.

Charlie on illan juhliin tyytyväinen. Avioeroja on takana kaksi, mutta Charlien deitit tapaavat nykyään olemaan nättejä ja 30–40 vuotta nuorempia kuin hän.

– Monien tyttöjen mukaan pääsee lahjoittamalla joka tapaamiskerralla, ehkä kerran kuussa, noin 300 dollaria tai 400 dollaria. Lisäksi tietysti kustannan aina illallisen.

Sillä panoksella Charlie saa seuraa ja oletettavasti seksisuhteen – jos siitä on sovittu etukäteen – lumoavan kauniin, rypyttömän nuoren naisen kanssa.

Lue koko juttu torstaina 2.4.2014 Me Naisten numerosta 14/2014. Voit myös ostaa uusimman digilehden 2.4. alkaen täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla