Näin helpollako sitä voisi päästä? Kuva: Shutterstock
Näin helpollako sitä voisi päästä? Kuva: Shutterstock

Jos arkeen paluu ahdistaa, voi aina panna hakemuksen menemään johonkin näistä työpaikoista.

1. Maailmanmatkaaja. Muun muassa lentoyhtiö Swiss on palkannut innokkaita reissaajia lentelemään maasta toiseen ja kirjoittamaan blogia kokemuksistaan. Työsuhteeseen kuuluvat lennot, majoitukset ja kuukausipalkka.

2. Vesiliukumäkikriitikko. First Choice –matkailujätti ottaa perhelomat sen verran vakavasti, että testauttaa vesipuistojen liukumäkitarjonnan niitä työkseen laskevalla ekspertillään.

3. Luksushotellien testaaja. Eihän asiakkaita voi kylmiltään heittää upouusiin sviitteihin! Eteläranskalainen viiden tähden hotelli otti palkkalistoilleen testiryhmän, joka varmistaa huoneiden asuinkelpoisuuden ennen niiden käyttöönottoa.

4. Nukkuja. Peiton alla pötköttäminen on kuin onkin muunneltavissa uraksi. Design-sänkyjä suunnitteleva Savoir Beds palkkasi sänkyvastaavan uinumaan yhtiön patjoilla ja arvioimaan niiden mukavuutta. Tämän työn voi luultavasti mokata vain, jos kärsii nukahtamisvaikeuksista.

5. Karkinmaistaja. Suuret karkkivalmistajat palkkaavat maailmalla sokerille persoja maistelutehtäviin. Ei hullumpi työnkuva, jos päivittäinen mässytys ei ala etoa.

Lähteet: Marie-Claire.fr, Oddee.com

Lue myös:

Oletko oikeassa työpaikassa? 5 paljastavaa kysymystä

Kehuja, kehuja! Miksi työstä pitää saada kiitosta?