Näillä konsteilla saat heti litteämmän vatsan.

Aamulla monen peilistä näkyy vielä suhteellisen sutjakka vyötärölinja, mutta iltaan mennessä paidan alla lymyileekin ehta pömppis. Mihin se litteä vatsa taas katosi?

Selitys löytyy todennäköisesti päivän mittaan suuhusi laittamista ruoka-aineista, kertoo Womens Health.

Jos siis vatsallasi on taipumusta turvota, (ja illalla pitäisi mahtua tyköistuvaan asuun), vältä päivän aikana näitä:

1. Kaalit

Kukkakaali, parsakaali ja kaalit ylipäätään ovat kiistämättä terveellisiä, mutta valitettavasti niiden runsas kuitupitoisuus saa vatsan helposti turpoamaan.

2. Sipsit ja muut suolaiset herkut

Suolaiset ruoka-aineet ovat oivaa pömppiksen rakennusmateriaalia.

3. Hiilihapotetut juomat

Mitäpä muuta pirskahtelevat poreet ovat kuin ilmaa. Jokaisella kulauksella hiilihapotettua juomaa tulee siis nielleeksi melkoisen kasan ilmaa, joka päätyy lopulta seikkailemaan suolistoon. Tavallinen vesi on paras vaihtoehto.

4. Kevyttuotteet

Jos elintarvikevalmisteessa lukee sana "kevyt", kannattaa olla tarkkana. Makeutusaineet ja muut light-tuotteille tyypilliset lisäaineet aiheuttavat usein turvotusta. Toisin kuin nimi viittaa, kevyttuotteet eivät takaa litteää vatsaa.

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!