Heti kun matkapuhelinfirma lakkasi tekemästä niitä surkeita matkapuhelimia, yhtiön tulos parantui. Mitä voimme tästä oppia, ihmisinä ja talousasiantuntijoina?

1. Suomellahan menee raha-asioissa aika huonosti. Myydään pääosa suomalaisista ruotsalaisille.

2. Kaikki sitä paitsi tietävät, että ruotsalaiset ovat kansojen Iphone ja suomalaiset kansakuntana kuin Nokia 2110.

3. Koska suomalaiset eivät ole kiinnostavia globaalisti, Suomessa ryhdytään suomalaisten sijaan kasvattamaan herkkutatteja.

4. Herkkutattitoimintojen johtoon käy ihan hyvin Alexander Stubb, koska sillä on hienonkuuloinen nimi ja se on kova poika ­urheilemaan.

5. Jäljellejääneille suomalaisille pidetään vielä yt:t. Irtisanotuille annetaan tukea, jotta he voivat perustaa oman start up-, pop up- tai fuck up -valtion.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Ensi kesän morsiamet, varautukaa uudenlaisiin huomenlahjoihin. 

Sensuellit boudoir-henkiset kuvat morsiamesta ovat olleet trendikäs huomenlahja muutaman vuoden ajan, ja voimaannuttavat alaston- sekä alusvaatekuvaukset ovat muutenkin kasvattaneet suosiotaan.

Nyt sensuellien kuvien ottaminen näyttää saapuneen myös miesten keskuuteen, ainakin Yhdysvalloissa. Trendin nimi on dudeoir. Idea on tismalleen sama kuin perinteisissä boudoir-kuvissa, mutta naisten boudoir-kuvia mukailevat asennot ja asetelmat tuovat dudeoiriin ylimääräisen ripauksen huumoria. 

Kurpitsakuvat leviävät netissä

Arizonassa on julkaistu jo toinen dudeoir-kalenteri, jossa parrakkaat ja vatsakkaat miehet poseeraavat metsämaisemissa vain boksereihin ja flanellipaitoihin pukeutuneina. Valokuvaaja Masika May on kuvannut useammankin yhdysvaltalaisen aviomiehen dudeoir-hengessä lahjaksi heidän vaimoilleen. 

Tennesseessä valokuvaaja Gayla Thompson suostutteli hiljattain aviomiehensä poseeraamaan vähissä vaatteissa Halloweenin kunniaksi. #kurpitsapylly-hashtagilla varustetuista kuvista tuli nopeasti huippusuosittuja sosiaalisessa mediassa.

– Nämä olivat minun ideoitani, mutta kun aloimme kuvata, mieheni otti ohjat omiin käsiinsä, eikä ohjeistusta tarvittu. Hän on tosi hyvä malli, Thompson kertoo Huffington Postissa.

Ehkäpä jo ensi kesän morsiamet saavat huomenlahjaksi eroottisia kuvia.