Käsilaukkukin kevenee, kun kännykkä korvaa konttoritarpeet. Kuva Shutterstock
Käsilaukkukin kevenee, kun kännykkä korvaa konttoritarpeet. Kuva Shutterstock

Unohda muistilappukaaos! Älypuhelinsovellukset pitävät tehtävälistasi järjestyksessä.

Google Keep

Android-käyttäjä pääsee helpolla, sillä Googlen Keep-tehtävälistasovellus löytyy älypuhelimesta valmiiksi asennettuna – sovellukseen ei tarvitse edes rekisteröityä. Keepin paras puoli onkin sen yksinkertaisuus.  Tehtävät voi vain kirjoittaa ylös tai halutessaan ajastaa puhelimen hälyttämään, kun homma pitäisi hoitaa. Myös tehtävien värikoodaaminen onnistuu.

Evernote

Evernote on paljon enemmän kuin pelkkä listasovellus. Siihen voi tallettaa kaiken selaimen kirjanmerkeistä valokuviin tai vaikka nauhoitettuun neuvotteluun. Evernote synkronoi muistiinpanot automaattisesti, joten ne ovat käytettävissä miltä laitteelta tahansa. Muistiinpanot myös pysyvät järjestyksessä ja löytyvät vielä jälkikäteenkin muistikirjojen, avainsanojen ja linkkien ansiosta.

Any.do

Ilahduttavan hyvännäköinen Any.do-sovellus toimii niin iPhonessa kuin Androidillakin. Lisäksi sen saa asennettua Chrome-selaimen lisäosaksi. Any.do on monipuolisempi kuin esimerkiksi Google Keep mutta silti helppokäyttöinen. Sovellus aloittaa päivän lyhyellä katsauksella tuleviin tapahtumiin, ja yrittää auttaa priorisoinnissa. Any.do on yhteensopiva saman kehittäjän Cal-kalenterisovelluksen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Wunderlist

Wunderlist toimii niin tietokoneella kuin mobiilissakin – tehtävälistansa voi pitää ajan tasalla vaikka kaverin tietokoneelta, sillä Wunderlist toimii myös nettiselaimessa. Sen avulla to do -listansa voi myös jakaa ja tehtävät jaotella kategorioihin. Lisäpisteitä muunneltavasta ulkoasusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla