Käsilaukkukin kevenee, kun kännykkä korvaa konttoritarpeet. Kuva Shutterstock
Käsilaukkukin kevenee, kun kännykkä korvaa konttoritarpeet. Kuva Shutterstock

Unohda muistilappukaaos! Älypuhelinsovellukset pitävät tehtävälistasi järjestyksessä.

Google Keep

Android-käyttäjä pääsee helpolla, sillä Googlen Keep-tehtävälistasovellus löytyy älypuhelimesta valmiiksi asennettuna – sovellukseen ei tarvitse edes rekisteröityä. Keepin paras puoli onkin sen yksinkertaisuus.  Tehtävät voi vain kirjoittaa ylös tai halutessaan ajastaa puhelimen hälyttämään, kun homma pitäisi hoitaa. Myös tehtävien värikoodaaminen onnistuu.

Evernote

Evernote on paljon enemmän kuin pelkkä listasovellus. Siihen voi tallettaa kaiken selaimen kirjanmerkeistä valokuviin tai vaikka nauhoitettuun neuvotteluun. Evernote synkronoi muistiinpanot automaattisesti, joten ne ovat käytettävissä miltä laitteelta tahansa. Muistiinpanot myös pysyvät järjestyksessä ja löytyvät vielä jälkikäteenkin muistikirjojen, avainsanojen ja linkkien ansiosta.

Any.do

Ilahduttavan hyvännäköinen Any.do-sovellus toimii niin iPhonessa kuin Androidillakin. Lisäksi sen saa asennettua Chrome-selaimen lisäosaksi. Any.do on monipuolisempi kuin esimerkiksi Google Keep mutta silti helppokäyttöinen. Sovellus aloittaa päivän lyhyellä katsauksella tuleviin tapahtumiin, ja yrittää auttaa priorisoinnissa. Any.do on yhteensopiva saman kehittäjän Cal-kalenterisovelluksen kanssa.

Wunderlist

Wunderlist toimii niin tietokoneella kuin mobiilissakin – tehtävälistansa voi pitää ajan tasalla vaikka kaverin tietokoneelta, sillä Wunderlist toimii myös nettiselaimessa. Sen avulla to do -listansa voi myös jakaa ja tehtävät jaotella kategorioihin. Lisäpisteitä muunneltavasta ulkoasusta.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Ensi kesän morsiamet, varautukaa uudenlaisiin huomenlahjoihin. 

Sensuellit boudoir-henkiset kuvat morsiamesta ovat olleet trendikäs huomenlahja muutaman vuoden ajan, ja voimaannuttavat alaston- sekä alusvaatekuvaukset ovat muutenkin kasvattaneet suosiotaan.

Nyt sensuellien kuvien ottaminen näyttää saapuneen myös miesten keskuuteen, ainakin Yhdysvalloissa. Trendin nimi on dudeoir. Idea on tismalleen sama kuin perinteisissä boudoir-kuvissa, mutta naisten boudoir-kuvia mukailevat asennot ja asetelmat tuovat dudeoiriin ylimääräisen ripauksen huumoria. 

Kurpitsakuvat leviävät netissä

Arizonassa on julkaistu jo toinen dudeoir-kalenteri, jossa parrakkaat ja vatsakkaat miehet poseeraavat metsämaisemissa vain boksereihin ja flanellipaitoihin pukeutuneina. Valokuvaaja Masika May on kuvannut useammankin yhdysvaltalaisen aviomiehen dudeoir-hengessä lahjaksi heidän vaimoilleen. 

Tennesseessä valokuvaaja Gayla Thompson suostutteli hiljattain aviomiehensä poseeraamaan vähissä vaatteissa Halloweenin kunniaksi. #kurpitsapylly-hashtagilla varustetuista kuvista tuli nopeasti huippusuosittuja sosiaalisessa mediassa.

– Nämä olivat minun ideoitani, mutta kun aloimme kuvata, mieheni otti ohjat omiin käsiinsä, eikä ohjeistusta tarvittu. Hän on tosi hyvä malli, Thompson kertoo Huffington Postissa.

Ehkäpä jo ensi kesän morsiamet saavat huomenlahjaksi eroottisia kuvia.