Breaking Bad -sarjassa koukuttavat loistavat näyttelijät ja jännittävä juoni.
Breaking Bad -sarjassa koukuttavat loistavat näyttelijät ja jännittävä juoni.

Surkeasta juhannussäästä viis! Me Naisten toimitus kokosi yhteen suoratoistopalvelujen parhaat sarjat. Katso, mitä kannattaa katsoa!

Breaking Bad

Netflix
"Breaking Bad on ehdoton lempparini. Koukuttavin draama, jota olen koskaan seurannut. Loistavat näyttelijät ja piinaavan jännittävä juoni. Tv-sarja kuin heroiini." Sanna

Continuum

HBO Nordic
"Mielenkiintoinen sarja, jonka päähenkilö lähetetään aikamatkalle menneisyyteen. Tarjolla jo kolme kautta, joten katsottavaa riittää." Sanna-Maria

Game of Thrones

HBO Nordic
"HBO:n menestyksekkäin sarja. Game of Thrones on sarja, jota ei kannata jättää väliin. Tissejä ja miekkoja on kieltämättä paljon, mutta ennakkoluulot kannattaa unohtaa. Vaikka et pitäisi fantasiasta, Game of Thrones saattaa olla makuusi. Sarja onnistuu yllättämään tavoilla, joihin harva sarja on pitkään aikana kyennyt." Outi

House of Cards

Netflix
"En ole ennen syttynyt poliittisista satiireista, mutta House of Cardsissa Valkoisen talon juonittelu on punottu niin kiehtovasti, että jää väkisinkin miettimään, onko politiikka noin likaista peliä. Kevin Spacey on loistava! Samoin Robin Wright." Sanna

Grimmin tarinat

Netflix
"Sopii meille hörhöpäille. Sarjassa on satumaailmaa, seikkailua, romantiikkaa ja visuaalisesti hienoja kuvia." Mari

Late Lammas

Yle Areena
"Kreisissä lampolassa on multitalentteja lampaita, jotka joutuvat ties mihin tilanteisiin. Pähkähullua mykkäkomediaa vaha-animaationa. Ihan paras, kelpaa niin äidille kuin tyttärelle. Jakso kestää 7 minuuttia, ja nähtävillä on 10 jaksoa. Vähän kuin puolimaraton, mutta hauskempi." Katja

Masters of Sex

HBO Nordic
"Nimestään huolimatta siisti, seksuaalisuuden tutkijoista kertova sarja. 1950-luvulle sijoittuvan sarjan päähenkilö on älykäs ja sympaattinen nainen, joka työskentelee miestutkijan apulaisena. Tämä nainen on tietysti koko tutkimuksen sielu ja tekee parhaat löydökset, mutta vähän ärsyttävä miestutkija tahtoo kerätä kaiken kunnian." Sanna-Maria

Orange Is the New Black

Netflix
"Naisvankien elämää, ihmissuhdekiemuroita ja muuta suhmurointia. Luulin, että sarja olisi tosi väkivaltainen, muttei ollutkaan. Enemmänkin sellainen viihdyttävä draama, joka on sopivan kevyt ja helppo." Eeva

Silta

Netflix
"Kiva edes jälkikäteen käsittää mistä ne kaikki silloin kohkasivat." Mari

Sopranos

HBO Nordic
"Tämä klassikko päihittää Kummisedät 6–0." Sanna

Suits

Netflix
"Kertoo vekkulista, älyllisesti ylivertaisesta juristista, joka on huijannut tiensä huipulle. Sarja on täynnä kiinnostavia ja erikoisia hahmoja, joilla on omat salaisuutensa. Pitkästä aikaa hyvä lakisarja! MTV on näyttänyt sarjasta kaksi tuotantokautta nimellä Pukumiehet." Jenni

Top of the Lake

Netflix
"Yle näytti palkitun Jane Campionin kuusiosaisen minisarjan tammikuussa. Jos missasit sen, korjaa virheesi Netflixissä! Top of the Lake on hyytävä Uuteen-Seelantiin sijoittuva murhamysteeri, jonka pääosassa naispoliisina nähdään Mad Menista tuttu, ihana Elisabeth Moss. Kerrankin sarja, jossa on vahvoja naisia! Anna sarjalle kuitenkin hetki aikaa, sillä se kehittyy hitaasti." Jenni

Treme

HBO Nordic
"Ihan huippu! Väsähdin väkivaltaisiin sarjoihin ja halusin jotain muuta, ja Treme todella on sitä. Hyväntuulinen sarja, jossa on draamaa ja suruakin. Sarjan pääosassa on erittäin hyvä musiikki, se herättää halun jammailla! Sarjassa näyttelee paljon oikeita muusikoita." Eeva

True Detective

HBO Nordic
"Synkkä, mutta taitavasti tehty 8-osainen sarja, jonka lukuisat johtolangat harhauttavat katsojaa sopivasti." Sanna-Maria

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?