Näistäkin mummosukkiksista on vaikka mihin. Kuva: Shutterstock.
Näistäkin mummosukkiksista on vaikka mihin. Kuva: Shutterstock.

Maailma on täynnä käsittämättömiä ja käsittämättömän turhia sukkahousuniksejä. Nämä viisi toimivat oikeasti.

1. Etsi kadonnut korvakoru

Hävisikö korvakoru karvamattoon, sohvan alle tai nurmikkoon? Ei hätää. Pingota sukkahousut imurin suuttimen päälle ja imuroi suuttimella maata. Korvakoru tarttuu sukkahousujen pintaan.

2. Piilota setelit

Sukkahousut taipuvat näppäräksi setelipussiksi taskuvarkaita pelkäävälle reissaajalle. Leikkaa sukkaosa pois noin polven kohdalta, sullo setelinippu pussiin ja sido pussukka rintsikoiden keskikohdan ympärille. Ylimääräiset setelit eivät lähde taskuvarkaiden matkaan – ja pussukka tuntuu muuten mukavammalta kuin suoraan rintsikoihin sullotut setelit.

3. Suojaa tuliaispullot

Matkalaukku täynnä tuliaispulloja ja -purnukoita? Sujauta lasipullot ja -purkit sukkahousujen sisään ennen lentokoneeseen hyppäämistä. Sukkikset estävät kilinän ja suojaavat pulloja kolhuilta – eikä arvokasta tilaa kulu ylimääräisiin sanomalehtipehmusteisiin.

4. Leikkaa valkiksi

Harva omistaa hiusvalkkia, koska sitä tulee kaivanneeksi lähinnä kerran kesässä juhlanutturaa kyhätessä. Sukkiksista valkin saa askarreltua helposti itse. Leikkaa sukkahousun lahje irti, katkaise teräosa pois ja rullaa varsi tiukaksi, donitsia muistuttavaksi rinkulaksi. Sido hiukset ponnarille ja sujauta valkki ponnarin läpi. Jaa hiukset tasaisesti valkin ympärille ja kierrä ne osio kerrallaan sen yli. Sujauta osiot ponnarin alle tai kiinnitä ne pinneillä. Valkki jää piiloon hiusten sisään.

5. Säilytä pesupallossa

Ahdistaako sukkalaatikon kaaos? Toisiinsa sotkeutuneet sukkahousunlahkeet ja ikuinen ehjien etsintä? Sukkahousut säilyvät kätevästi muovisissa pesupalloissa. Niissä ne pysyvät siisteinä eivätkä sotkeudu toisiinsa tai hajoa laatikkoa tonkiessa.

Seitsemän sinkkumiestä ja -naista muuttaa kahdeksaksi viikoksi saman katon alle. Tavoitteena on tietysti löytää Se Oikea. Vaikka väkisin.

IS TV-LEHTI:  Spouse House on talo, jonne kutsutaan seitsemän naista ja seitsemän miestä avioitumaan. Kihlat ja häät ovat tavoite, joka houkuttelee naimahaluisia paikalle tositarkoituksella.

Tämä realitysarja on hivenen inhimillisempi kuin Ensitreffit alttarilla, sillä tutustumiseen on aikaa 8 viikkoa.

Siihen inhimillisyys loppuukin. Kosiminen on nimittäin pakollista tai joku saa talosta potkut.

Mitä pidempään talossa majailee ja altistuu kolmio- ja neliödraamoille, sitä vaikeampaa on haluta kenenkään kanssa naimisiin.

Toisaalta aidot tunteet palkitaan! Jos kaikesta huolimatta lempi leiskuu, on televisioshow läpikotainen testi rakkaudelle.

Tosi-tv:n tapaan ohjelmaa on tekemässä joukko ”asiantuntijoita”. On psykologia ja tunneterapeuttia, ja itse sinkut on poimittu mukaan huolellisella käsityöllä ja tieteellisiin todennäköisyyslaskelmiin pohjautuvilla match-menetelmillä.

”Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!”

Suhteiden pysyvyyttä helpotetaan myös sillä, että Los Angelesissa kuvatun sarjan kaikki sinkut ovat kotoisin samalta seudulta – tällä kaudella Chigacosta.

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ja jo ihastutaankin. Sinkut ovat keskimäärin 30-vuotiaita, hyvissä ammateissa ja tarpeeksi hyvän näköisiä, jotta kukin saisi tasaisesti huomiota. Mukana on totta kai myös ärsyttäviä henkilöitä.

Ei paljasteta, kuinka kävi palomies Jimmy Breretonille, yhdelle lemmentalon asukkaista, mutta jälkeenpäin hän on kuvaillut talon tunnelmaa hyvin stressaavaksi.

– Kamerat olivat vieressä koko ajan, samoin mikrofonit. Emme saaneet käyttää puhelinta tai internetiä. Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!

Salamarakkauden talo, Frii pe klo 20.00

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.