Perhepotretti: sedät Landon Falgoust, Brendon Beck ja Nick Bateman sekä isä Jules Schratter Rincon sylissään.
Perhepotretti: sedät Landon Falgoust, Brendon Beck ja Nick Bateman sekä isä Jules Schratter Rincon sylissään.

Miesmallit pelastivat orvon koiranpennun ja tekivät siitä Instagram-hitin.

Jokainen mies tietää, että huomio on taattu, kun työntää kadulla lastenrattaita tai postaa sosiaaliseen mediaan hellyttäviä vauvakuvia. Sama kikka toimii myös eläimillä, minkä todistaa malli Jules Schratter.

Ralph Lauren -malli pelasti koiranpennun Puerto Ricon kaduilta ja perusti tälle oman Instagram-tilin. Rinconista – jota kutsutaan myös nimellä Mooks – on tullut muutamassa kuukaudessa Instagram-julkkis. Se on saanut lähes 18 000 seuraajaa.

– Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. En ollut aikeissa hankkia koiraa, mutta kun näin Mooksin, halusin ottaa hänet hoiviin saman tien, Jules Schratter kertoi Metro.uk.co-sivustolle.

Rinconin suosio ei tietenkään perustu ainoastaan koiran söpöyteen ja tarinaan, vaan myös siihen, että hän seikkailee kuvissa yleensä paidattomien ja lihaksikkaiden miesmallien ympäröimänä. Koiran virallinen huoltaja on Jules, ja muut mallit hoitavat sedän velvollisuudet.

Kuvat: Instagram: rincon_da_bully

 

Lue myös:

Erokoirasta tuli Instagram-hitti

Popdiiva tuhlaa yli 30 000 euroa koiriensa hoitoihin

Klikkaisitko tätä miestä Tinderissä?

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Tilaajille
Kuolema on läsnä ambulanssin ensihoitajan Mika Länsisolan jokaisessa työvuorossa. Kuva: Satu Kemppainen
Kuolema on läsnä ambulanssin ensihoitajan Mika Länsisolan jokaisessa työvuorossa. Kuva: Satu Kemppainen

Yli miljoona suomalaista tekee henkisesti raskasta työtä, jossa on vaara kyynistyä. Ensihoitaja Mika Länsisola kertoo, miten työ on muuttanut häntä.

Kutsumusammatti. Palkitseva ja mielenkiintoinen työ, jolla on merkitystä. Samalla kuitenkin duuni, jossa joutuu päivittäin kasvotusten esimerkiksi kurjuuden, sairauden, päihteiden ja syrjäytymisen kanssa.

Joka neljännellä suomalaisella on henkisesti raskas työ, kertoo Työterveyslaitoksen...