Kanadalaisnaisen tarina osoittaa, että vessassa voi tapahtua mitä vain.

Kanadalaisnaisen mutkikkaaksi kääntyneestä vessakäynnistä tuli tällä viikolla maailmanlaajuinen somehitti, jota on twiitattu uudelleen jo tuhansia kertoja.

Makela-niminen nainen kertoi Twitterissä hulvattoman tarinan treffeillä iskeneestä vessahädästä ja siitä seuranneesta kakkakriisistä.

Hän kuvailee useamman twiitin ketjussa, kuinka hän päätti käydä deittikumppaninsa luona vessassa.

– Olen itsevarma ja vakaa nainen... joten tunsin oloni mukavaksi piipahtaessani hänen kylpyhuoneessaan. Se oli virhe, hän twiittasi tarinansa aluksi.

Pahaksi onneksi vessanpönttö ei vetänyt, ja naisen itsevarmuus vaihtui hetkessä paniikiksi. Lukuisat pöntön vetoyritykset vain pahensivat tilannetta. Hän oli loukussa.

Jättääkö pökäle nolosti pönttöön vai keksiä jokin keino sen hävittämiseksi?

Tässä vaiheessa vessassa oli tietenkin kulunut jo kohtuuttoman paljon aikaa. Nainen sai jostakin päähänsä poimia pökäleen pois pöntöstä.

Nainen päätyi lopulta piilottamaan vessapaperiin kiedotun pökäleen käsilaukkuunsa.

– Mitä sitten tapahtui? Istuimme hänen sohvallaan pussailemassa, mutta pystyin ajattelemaan ainoastaan käsilaukussani olevaa kakkapökälettä.

Nainen laittoi siskolleen viestiä ja pyysi neuvoa. Sisko oli sitä mieltä, että naisen olisi pitänyt valehdella menevänsä ulos tupakalle.

Muutaman tunnin kuluttua mies meni vessaan ja veti sen. Nainen huomasi tilaisuutensa tulleen. Hän meni vessaan käsilaukkunsa kanssa, kääri pökäleen paperista ja pudotti sen pönttöön. Sitten hän veti vessan.

Ja kakka katosi viemäriin! Hän oli selviytynyt.

Treffikakkatarina levisi kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa ja teki Makelasta hetkessä somekuuluisuuden.


– Kaikki se työ, jonka olen tehnyt ollakseni kuuma mimmi, haihtui yhden pienen kakkatarinan myötä. Nyt olen vain pökäletyttö, hän kirjoittaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kapellimestari ja säveltäjä Esa-Pekka Salonen ja Jane-vaimo ehtivät olla yhdessä lähes 27 vuotta.

Lontoon filharmonisen orkesterin ylikapellimestari Esa-Pekka Salonen, 59, ja hänen vaimonsa Jane eroavat, kertoo Iltalehti.

Lehden mukaan avioeroa on hakenut Jane Salonen, joka on jättänyt avioerohakemuksen Los Angelesissa sijaitsevalle oikeustalolle kesäkuussa 2017.

Salonen on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista. Ennen Lontoon-pestiään hän toimi Los Angelesin filharmonikkojen musiikillisena johtajana ja ylikapellimestarina. Hän on tehnyt paljon yhteistyötä myös New Yorkin filharmonikkojen kanssa.

Esa-Pekka ja Jane menivät naimisiin vuonna 1991. Heillä on kolme täysi-ikäistä lasta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.