Joko tiesit, miltä miehen elin näyttää Donald Trumpiksi puettuna?

New Yorkissa asuva valokuvaaja Soraya Doolbaz kyllästyi peniskuviin, joita miehet lähettelivät hänelle ja hänen ystävilleen. Ärtymyksestä syntyi idea.

– Ajattelin, että olisi hauskaa kuvata peniksiä niin kuin ne olisivat muotikuvauksissa. Niinpä päätin pukea ne vaatteisiin, ja loppu on historiaa, Soraya kirjoittaa nettisivuillaan.

Vaikka hänen taideprojektinsa tarkoitus on lähinnä saada ihmiset nauramaan, hän toivoo sen myös vähentävän miesten ja naisten seksuaalisuuteen liittyvää epävarmuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Miesten tulisi olla ylpeitä elimestään riippumatta sen koosta tai muodosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sorayan mukaan miehet ovat pitkään voineet määritellä sitä, millaisia sisältöjä ihmiset näkevät.

– Useimmat miehistä eivät halua nähdä toisten miesten peniksiä. Sen takia rinnat ja takapuolet ovat saaneet paistatella parrasvaloissa, Soraya väittää.

Sorayan Dicture Gallery -nettisivuilta löytyy kuvia niin Donald Trumpiksi, Napoleoniksi, Benito Mussoliniksi Fidel Castroksi ja muiksi merkkihenkilöiksi puettuja peniksiä kuin esimerkiksi pinkkiperuukkinen Niki (Dicki) Minajkin.

Sorayan töitä on esitelty muun muassa Miamin Art Basel -taidetapahtumassa. Peoplen mukaan hänen töitään on myyty peräti 10 000 dollarin eli noin 9000 euron hintaan. Soraya myy myös oheistuotteita, kuten ottamillaan kuvilla varustettuja kertakäyttölautasia.

Tuntemattomien miesten sosiaalisessa mediassa naisille lähettämistä peniskuvista on tullut monia naisia rasittava ilmiö.

Esimerkiksi australialaismalli Emily Sears kertoi muutama päivä sitten Buzzfeedissa saanensa tarpeekseen miesten lähettämistä kuvista ja ryhtyi ilmiantamaan kuvien lähettäjiä näiden tyttöystäville ja vaimoille.

– Saan tyypillisesti vähintään yksi tai kaksi peniskuvaa päivässä. Sitä on tapahtunut jo pitkään. Kyllästyin niihin ja häiritseviin sekä vastenmielisiin viesteihin ja kommentteihin totaalisesti, Sears sanoo.

Pääsenks miekin lehteen jos...

Seuraavalla kerralla kun joku nainen lähettää alastonkuvansa, ilmoitan että suutuin sekä loukkaannuin sen näkemisestä, sitten jaan kuvan kavereille ja porukalla teemme pilkkaa ja nauramme rönttöselle, mutta tämän jälkeen vaadinkin naista olemaan ylpeä siitä.

Mark

Trump ei välttämättä innostu tuosta rinnastuksesta. Lakimiehiä piisaa siihen malliin, että jos DT suuttuu, niin laki kyllä pengotaan täikammalla läpi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla