Me Naiset
|
Marjut Laukia
Humalainen nainen veti puoleensa ehdottelijoita. Kuva: Shutterstock
Humalainen nainen veti puoleensa ehdottelijoita. Kuva: Shutterstock

Näinkö miehet ”auttaisivat” humalaista neitoa hädässä?

Muistatko pari viikkoa sitten julkaistun videon naisesta, jonka perään huudeltiin kadulla lukuisia kertoja? Hollaback!-liikkeen tekemän videon tarkoitus oli kiinnittää huomiota katuahdisteluun. Kymmenen tunnin aikana naisen perään huudeltiin yli sata kertaa.

Nyt samalla idealla on tehty toinenkin video. Stephen Zangin YouTubessa julkaisemalla videolla nainen tosin teeskentelee olevansa humalassa. Lisäksi hän on pukeutunut lyhythelmaiseen mekkoon sekä korkokenkiin.

Kuten arvata saattaa, video ei ole kovin miellyttävää katseltavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hollabackin videolla nainen vain käveli kiinnittämättä huomiota ympärillään oleviin miehiin, mutta humalainen nainen lähestyy miehiä myös itse ja kysyy, missä lähin bussipysäkki sijaitsee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Bussipysäkille opastamisen sijaan useimmat miehet ehdottavat, että ryypiskelyä jatkettaisiin heidän luonaan. Se, että miehen asunnolla on lisää kaljaa, ei varsinaisesti auta jo valmiiksi vähän liian humalaista naista.

Ehdottelu tuntuu jo liiankin ilmeiseltä. Ehkä siksi tapahtumia katsellessa tulee toivottua, että video paljastuisi hetken päästä edes (huonoksi) vitsiksi tai parodiaksi.

Lue myös:

Testattu! Tässä suurkaupungissa naista häiriköidään yli sata kertaa päivässä

Pelialan naisia uhkaillaan törkeästi – tästä kaikki sai alkunsa

Sisältö jatkuu mainoksen alla