Miljoonia katseluita keränneellä videolla huijattiin sekä näyttelijöitä että katselijoita. Kuva: Shutterstock
Miljoonia katseluita keränneellä videolla huijattiin sekä näyttelijöitä että katselijoita. Kuva: Shutterstock

Esiintyjät huijattiin kohun aiheuttaneelle videolle, jolla nuori nainen esitti humalaista.

Salamyhkäisyyden verho ”Drunk Girl in Public” -videon taustalla alkaa raottua. Stephen Zangin julkaisemalla videolla nainen näytteli humalaista – ja auttamisen sijaan miehet tarjoutuivat viemään naisen kotiinsa. Miehiä mollaava video aiheutti runsaasti keskustelua, ja se poistettiin myöhemmin YouTubesta.

Videolla esiintyvä näyttelijä Jennifer Box avautuu nyt kohun aiheuttaneesta videosta omalla YouTube-videollaan. Hän kertoo tulleensa huijatuksi videolle.

– En olisi koskaan osallistunut, jos olisin tiennyt, kuinka negatiivinen lopputulos on, näyttelijä tilittää.


The Smoking Gun
puolestaan kertoo, että myös miehet huijattiin esiintymään ”hauskaan, piilokameratyyliseen opiskelijavideoon”. Heillä ei ollut aavistustakaan siitä, että miljoonat silmäparit ympäri maailman tulisivat näkemään heidät mahdollisina raiskaajina.

Koko kokeilun tarkoitus jää edelleen epäselväksi – ilmeisesti videon tekijöiden ideana oli vain kerätä huomiota Hollaback!-järjestön aiemmin julkaiseman, katuahdistelun vastaisen videon jälkimainingeissa.

Lue myös:


Nainen näytteli humalaista – miehet halusivat viedä kotiinsa


Testattu! Tässä suurkaupungissa naista häiriköidään yli sata kertaa päivässä


Pelialan naisia uhkaillaan törkeästi – tästä kaikki sai alkunsa

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Timon ja hänen puolisonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. 

Timo Lavikaisen, 43, perheessä eletään jännittäviä aikoja.

Timo valmistautuu parhaillaan Putoukseen ja kuvaa sketsejä tammikuussa alkavaa ohjelmaa varten. Samaan aikaan on puhelimen oltava lähettyvillä, sillä Timon puolison Maikin laskettu aika on näillä hetkillä.

– Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen, Timo totesi, kun hän saapui 95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Espoon kulttuurikeskukseen.

Timolla on niin sanotun ”tavallisen kansalaisen rooli” kaikkien aikojen suurimmassa suomalaisessa jääkiekkoelokuvassa. Elokuvaan liittyy jo nyt muitakin tärkeitä muistoja, Timo kertoo.

”Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen.”

– Kun minulla oli tässä viimeinen kuvauspäivä, vaimo teki positiivisen raskaustestin. Jouluvauvaa meille odotetaan.

Timolla on parikymppinen tytär, ja Maikilla on 10-vuotias tytär. Pian syntyvä lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Näyttelijä kertoo, että hartaasti odotettu vauva on poika.

– Meillä ehti olla useampi, kolme keskenmenoa ja sitten lopulta tärppäsi näin. Ne olivat kovia paikkoja.

Timo luottaa, että vauvan hoito palailee mieleen vanhasta muistista.

– Suhtaudun luottavaisesti. Uskon, että kasvattajana olen rennompi, kun kaikki ei ole ihan uutta.