Kuva Veikko Kähkönen
Kuva Veikko Kähkönen

Kuva Veikko Kähkönen
Kuva Veikko Kähkönen

Kuva Veikko Kähkönen
Kuva Veikko Kähkönen

Laulaja Diandra Flores, 20, tunnustautuu pihistelijäksi, mutta yhteen asiaan hän törsää.

Kaksikymppiseksi Diandra Floresilla on loistava tilanne. Parin vuoden takaisella Idols -voittajalla riittää keikkaa, uran toinen levy Dynamiittii on juuri julkaistu, ja tv-näkyvyyttä on karttunut lisää Tähdet, tähdet -sarjassa sekä Voice Kids -valmentajana.

Muusikoksi valmistuneen Didin rahatilanne on erilainen kuin kavereillaan, joista useimmat elävät opiskelijabudjetilla.

– Työni on muuttanut rahankäyttöäni, mutta ei minusta törsääjää ole tullut. Olen edelleen se mielettömän pihi lapsi, joka olen ollut pikkutytöstä asti.

Silloin Didillä oli huoneessaan monta erimallista säästölipasta: oli pankkirakennusta, Roope Ankkaa ja possuja. Hän sai viikkorahaa ja alkoi jo kahdeksanvuotiaana esiintyä duokeikoilla siskonsa kanssa. Diandralla on nytkin kotonaan säästöpossu, johon hän tyhjentää senttikolikot lompakostaan.

Säästöihin kajottiin vain harvoin – joskus lelun, joskus suklaalevyn takia.

– Vieläkin, jos ostan jotain kalliimpaa, se oikein kirpaisee. Esimerkiksi kengistä maksan yleensä noin neljäkymppiä, mutta kerran panin haisemaan ja pulitin neljäsataa. Hyvä, ettei henki salpaantunut!

Työ on muuttanut Diandran rahankäyttöä eniten. Kun hän aiemmin liikkui kotikulmillaan Hyvinkäällä polkupyöräillen, nyt työt tuovat artistin Helsinkiin lähes päivittäin. Silloin Didi turvautuu taksiin.

–  Aiemmin en juuri kuluttanut takseihin, vaatteisiin, koruihin tai meikkeihin, mutta nyt tarvitsen niitä säännöllisesti. Esiintyjänä on ollut vähän pakko kiinnostua myös ulkonäköjutuista.

Jos Diandra johonkin törsää, niin keikkalippuihin ja konserttimatkoihin. Tänä syksynä hän on jo nähnyt Lady Gagan Tukholmassa sekä Beyoncén ja Jay Z:n Pariisissa.

Diandra piti Me Naisille kirjaa viikon menoistaan. Viikon menot yhteensä olivat 266,10 euroa.

Lue Diandran Viikko kukkarossa -haastattelu tuoreimmasta Me Naisista!

Lue myös:

Diandra alkoi sanoittaa ja säveltää: "Aluksi itse tekeminen oli hirveän jännittävää"

Diandra Flores vuonna 2012: "Olen mammantyttö"

Diandra Flores

Hyvinkäällä 12.8.1994 syntynyt artisti on kuudennen Idols-kauden voittaja vuodelta 2012.

Soittanut viulua kuusivuotiaasta ja tehnyt laulukeikkoja kahdeksanvuotiaasta. Valmistui muusikoksi Lahden konservatoriosta.

Julkaisi toisen albuminsa Dynamiittii lokakuussa.