Kammoatko kuvattavana olemista? Ilmestyykö kuviisi usein omituinen kaksoisleuka, villi virnistys tai rumia varjoja? Ei hätää, kokeile näitä konkreettisia neuvoja.

1. Kadota kaksoisleuka

Vasemmalla: Mikäs sieltä leuan alta pilkottaa? Toinen leuka! Tuntuuko siltä että kuviisi ilmestyy liian usein jotain ylimääräistä?

Oikealla: Kaksoisleuka katoaa, kun otat hyvän ryhdin ja venytät kaulan pitkäksi. Työnnä otsaa hieman eteenpäin ja painaa leukaa aavistus alaspäin. Asento tuntuu kieltämättä typerältä, mutta näyttää hyvältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Hillitty Hollywood-nauru

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vasemmalla: Hymy kaunistaa. Mutta se ei lohduta, kun nauraessa näkyy hampaiden lisäksi myös kitarisat ja silmät ovat poskien taakse hautautuneet viirut.

Oikealla: Hillitty hymyilevä nauru syntyy punaiselta matolta tutuksi tulleella konstilla. Työnnä hymyillessä kieli etuhampaiden taakse. Temppu ehkäisee villin virnistyksen.

3. Keskity kuvakulmaan

Vasemmalla: Suoraan edestä kuvattu kuva imartelee harvaa.

Oikealla: Käännä päätäsi hieman sivulle ja kasvojen piirteet saavat enemmän syvyyttä.

4. Mieluummin ylhäältä kuin alhaalta

Vasemmalla: Alakulmasta kuvatut kuvat saavat kasvot näyttämään... hmmm, no niin.

Oikealla: Jos kuvaaja on sinua lyhyempi, istu vaikka tuolille. Aavistuksen yläkulmasta kuvattu kuva toimii yleensä aina paremmin.

5. Älä seiso valon alla

Vasemmalla: Ennen kuvan ottamista kannattaa vilkaista kattoon. Onko yläpuolellasi lamppu? Ylhäältä tuleva valo luo ikäviä varjoja kasvoille.

Oikealla: Hakeudu luonnonvalon äärelle, kuten ikkunan eteen. Myös sivulta lankeava pehmeä valo pukee kasvoja valokuvissa.

Lähde: Dailymakeover.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla