Kammoatko kuvattavana olemista? Ilmestyykö kuviisi usein omituinen kaksoisleuka, villi virnistys tai rumia varjoja? Ei hätää, kokeile näitä konkreettisia neuvoja.

1. Kadota kaksoisleuka

Vasemmalla: Mikäs sieltä leuan alta pilkottaa? Toinen leuka! Tuntuuko siltä että kuviisi ilmestyy liian usein jotain ylimääräistä?

Oikealla: Kaksoisleuka katoaa, kun otat hyvän ryhdin ja venytät kaulan pitkäksi. Työnnä otsaa hieman eteenpäin ja painaa leukaa aavistus alaspäin. Asento tuntuu kieltämättä typerältä, mutta näyttää hyvältä.

2. Hillitty Hollywood-nauru

Vasemmalla: Hymy kaunistaa. Mutta se ei lohduta, kun nauraessa näkyy hampaiden lisäksi myös kitarisat ja silmät ovat poskien taakse hautautuneet viirut.

Oikealla: Hillitty hymyilevä nauru syntyy punaiselta matolta tutuksi tulleella konstilla. Työnnä hymyillessä kieli etuhampaiden taakse. Temppu ehkäisee villin virnistyksen.

3. Keskity kuvakulmaan

Vasemmalla: Suoraan edestä kuvattu kuva imartelee harvaa.

Oikealla: Käännä päätäsi hieman sivulle ja kasvojen piirteet saavat enemmän syvyyttä.

4. Mieluummin ylhäältä kuin alhaalta

Vasemmalla: Alakulmasta kuvatut kuvat saavat kasvot näyttämään... hmmm, no niin.

Oikealla: Jos kuvaaja on sinua lyhyempi, istu vaikka tuolille. Aavistuksen yläkulmasta kuvattu kuva toimii yleensä aina paremmin.

5. Älä seiso valon alla

Vasemmalla: Ennen kuvan ottamista kannattaa vilkaista kattoon. Onko yläpuolellasi lamppu? Ylhäältä tuleva valo luo ikäviä varjoja kasvoille.

Oikealla: Hakeudu luonnonvalon äärelle, kuten ikkunan eteen. Myös sivulta lankeava pehmeä valo pukee kasvoja valokuvissa.

Lähde: Dailymakeover.com

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.

Konservatiivinen seksikomedia – kuulostaa, eh, ei kovin hauskalta.

Ystävykset (Leslie Mann, John Cena ja Ike Barinholtz) tekevät kaikkensa, että heidän tytärtensä (Kathryn Newton, Geraldine Viswanathan ja Gideon Adlon) neitsyys säilyy koskemattomana vanhojentanssibileissä.

Pitch Perfect -komediatrilogian käsikirjoittajan Kay Cannonin esikoisohjaus on konservatiivinen seksikomedia, jonka arvomaailma on perua 1950-luvulta.

Onhan näitä nähty: elokuvia, joissa isät haluavat tytärtensä olevan ikuisia pikkutyttöjä. Asetelmaa on sentään hieman päivitetty. Yksi tytöistä on lesbo eikä isä halua hänen harrastavan ryhmäpaineen painostamana heteroseksiä.

Pojat eivät jahtaa tyttöjä, vaan tytöt ovat aktiivisia toimijoita ja päättävät itse, kenen kanssa haluavat sänkyyn.

Käsikirjoittajat ovat myös kirjoittaneet henkilöhahmoille repliikkejä, joissa ilmaistaan kriittisen katsojan ajatuksia. Yksi vanhemmista esimerkiksi huomauttaa, että elämme vuotta 2018, joten heidän asenteensa eivät ole ihan tätä päivää.

Mainosten perusteella luulisi, että elokuva on tehty teini-ikäisille. Vanhempien kyttääminen ja stalkkaaminen tuskin sen ikäisiä naurattaa. Leffa sopii paremmin vanhemmille, jotka voivat nauraa omille peloilleen ja ennakkoluuloilleen, joita elokuvan vanhempien ylilyövä käytös heijastelee.

Blockers **