Kuka kaipaa pahsminaa, kun itseruskettavan sävyvalinta on mennyt nappiin? Kuva: Shutterstock
Kuka kaipaa pahsminaa, kun itseruskettavan sävyvalinta on mennyt nappiin? Kuva: Shutterstock

Jos haluat olla kesäjuhlien viehkein vieras, huomioi seuraavat tyylikoodit.

Ah, kesä ja karkelot! Vihdoinkin talven aikana treenatun vartalon saa kuoria vaatekerroksista. Mutta hepeniin pukeutuminen ei ole helppo juttu. Mitä enemmän vaatetus paljastaa ihoa, sitä tärkeämmiksi muutamat seikat nousevat, jos tahtoo olla tyylilyyli.

1. Alusvaatteet

Suomalainen nainen ostaa vuosittain jopa nolon vähän alusvaatteita. Se tarkoittaa sitä, että niiden istuvuus ei yleensä ole parhaimmasta päästä – ja se näkyy. Pikkuhousuja ja rintsikoita on eri tarkoituksiin, eli kesämekolle omansa ja farkkujen alle toiset. Satsaa muotoileviin, ohuisiin alusvaatteisiin, joiden rajat eivät pullistele ohuen kankaan läpi.

2. Pashminat

Viileissä kesäilloissa ei yleensä juhlita naruolkaimisessa mekossa aamuun asti. Jossakin vaiheessa iltaa laukusta pitää kaivaa lämmikettä olkapäille. Jos se yksi ja ainoa ulkomaanreissulta ostettu pashmina kuuluu oleellisena osana juhla-asuusi, olisi ehkä kannattanut valita mieluummin hihallinen mekko. Näin loppu­tulos on tyylikäs eikä hartiahuivia tarvita kuin vasta yön pimeillä tunneilla.

3. Ihonsävy

Usein paljas iho näyttää paremmalta hieman päivettyneenä kuin vaalean punakkana. Jos kesämekkosi on hyvin avonainen, kevyt itserusketus on ehkä paikallaan.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio