Herätys, vielä ehdit! Kuva: Colourbox
Herätys, vielä ehdit! Kuva: Colourbox

Äitienpäivä on vuoden vaarallisin päivä, nimittäin niin monella eri tavalla se voi mennä pieleen, tietysti juhlakalusta eli äidistä riippumattomista syistä. Sinä perheenjäsen tai muuten jonkun äidin tunteva, vielä ehdit skarpata!

1. "Ethän sä ole mun äiti" -perustelu sille, miksei omien lasten äitiä tarvitse huomioida mitenkään äitienpäivänä. Asia pitää toki paikkansa, ja sen voi ilmaista myös sanomalla: "Olen itsekäs, laiska mulkvisti."

2. Äitienpäivän unohtaminen. Tietysti nöyhtän kaiveleminen omasta navasta, pelkästään omiin asioihinsa keskittyminen sekä omalla itsellä täytetty putkiaivo saattaa aiheuttaa sen, ettei kertakaikkiaan ole huomannut mediasta, mainoksista ja vuodenajasta, että on äitienpäivä eikä itse asiassa ole koskaan kuullutkaan koko asiasta.

3. Metelöinti keittiössä. "ONKO SE SMOOTHIE JO VALMIS?" "EI VIELÄ, MÄ LAITANKIN KOKONAISEN KAALIN TÄNNE MEHULINKOON." "OK, MÄ VATKAAN SAMALLA KERMAVAAHDON JA JÄRJESTELEN YLLÄTYKSEKSI NÄMÄ KATTILANKANNET."

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Legenda ei kerro, jäikö mies eloon.

4. Vääränlainen lahja. Äidit voi jakaa kaikissa lahja-asioissa kahteen kategoriaan. Toisille on tosi ok ostaa kodinkoneita lahjaksi, ja toiset vetävät siitä jättiherneen nenään. Toiset haluavat mahdollisimman suuren ruusupuskan, toiset suorastaan suuttuvat moisesta rahantuhlauksesta kukkiin, jotka kuolevat kuitenkin. Äiti saattaa myös vuosien varrella siirtyä eri kategoriasta toiseen. Että onnea vaan asian selvittämiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Ei lahjaa ollenkaan. Urbaanilegenda kertoo miehestä, joka solmi ympärillensä kaulaliinan rusetiksi ja antoi alastoman itsensä äitienpäivälahjaksi klo 7:30 aamulla. Legenda ei kerro, jäikö mies eloon.

Voi harmin paikka

Ehkä hieman paistaa katkeruus läpi kirjoittajan ulosannissa :D Taitaa jäädä sulla äitienpäivä lahjat saamatta, tänäkin vuonna

Vierailija

Vaikka artikkelissa yleensä ottaen oli asiallinen kohta tai toinenkin ..

katkera much? Kirjoittajalle olipa tämä äiti tai ei voisi vaikka tämän kyseisen aviisin omistava taho järjestää terapiaa, tuollainen asenne varmasti näkyy muissakin jutuissa.

Vaikka kyseessä olisi ollut käännös jostain amerikkalaisesta jutusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla