Me Naiset kertoo vastauksen ikuisuuskysymykseen "miten tehdään kärrynpyörä". Kuva: Shutterstock
Me Naiset kertoo vastauksen ikuisuuskysymykseen "miten tehdään kärrynpyörä". Kuva: Shutterstock

Pinkka ja letityskin kiinnostivat viime vuonna.

Miten tehdään -haut ovat kasvaneet vuodessa kolmanneksen, kertoo Suomen Google. Useimmiten taustalla on nopean vastauksen tarve: yli puolet näistä hauista tehdään jo älypuhelimella.

Eniten suosiotaan kasvattaneissa ”miten tehdään” -hauissa näkyvät ajankohtaiset ilmiöt, muun muassa hittimetodi Konmarin suosio: vuoden haetuin lause on ”miten tehdään pinkka”.

Joukossa on myös paljon vuodesta toiseen toistuvia kysymyksiä: Miten tehdään ranskanletti? Miten tehdään lähtöselvitys netissä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokosimme eniten suosiotaan kasvattaneiden kuinka- ja miten tehdään -kysymysten joukosta mielenkiintoisimmat sekä etsimme vastaukset niille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten parantaa itsetuntoa?

Hyvä itsetunto, sellaisenhan kaikki varmasti haluavat. Onneksi siihen voi saada vahvistusta nopeastikin. Uudessa Me Naisten jutussa mentaalivalmentaja Minna Marsh kertoo vinkkinsä, miten itsetuntoa voi parantaa nopeastikin – jopa kymmenessä minuutissa.  Yksi helpoimmista tavoista on 10–20 vahvuuden lista. Lue lisää jutustamme Opettele rakastelemaan itsesi kanssa” – mentaalivalmentajan vinkit, joilla parannat itsetuntoasi helposti.

Miten tehdään kärrynpyörä?

Koulujen liikuntatunneilta tuttu temppu kutkuttaa myös aikuisia. Sirkuskouluopettaja Susanna Aho antoi vinkkinsä aikuiskärrynpyörään Me Naisten haastattelussa. Samassa jutussa myös kirjailija Rosa Meriläinen kertoi havaintonsa kärrynpyörien tekemisestä:

– Lapselleni opetan, että kannattaa ottaa kunnon vauhti, sillä se korjaa virheet.

Lue lisää! Sinäkin voit oppia kärrynpyörän – tässä ohjeet

Kuinka aloittaa suhde?

Uusi parisuhde jännittää aina paljon, vaikka se myös tuo ihanuutta elämään. Totuus on kuitenkin se, että ennen suhteeseen hyppäämistä jokaisen täytyy myös tuntea itsensä ja tietää, mitä haluaa. Aina se ei ole helppoa.

Katso tästä viisi kysymystä, jotka sinun kannattaa kysyä itseltäsi ennen uutta suhdetta.

Lue myös rakkaustohtori Jason Lepojärven vinkit kumppanin etsintään ja parisuhteen muodostamiseen.

Kuinka päästä eroon finneistä?

Finnit pois – mutta miten? Tämä on ikuisuuskysymys, jota etsitään vuodesta toiseen netistä. Ennen internet-aikaa siitä kohistiin lehtien lääkäripalstoilla ja jumppatuntien jälkeen pukuhuoneissa.

Moni tyytyy hoitamaan syntyneitä finnejä, vaikka ennaltaehkäiseminenkin on mahdollista. Vastauksen sekä ennakointiin että hoitoon löydät jutustamme ”Tuliko näppy otsaan vai leukaan? Tämän finnien sijainti kertoo elimistön epätasapainosta”.

Eri puolille kasvoja ilmestyy finnejä eri syistä. Kuva: Shutterstock
Eri puolille kasvoja ilmestyy finnejä eri syistä. Kuva: Shutterstock

Mitä sinä haluaisit kysyä?

Onko mielessäsi kysymys, johon et ole saanut vielä vastausta?

Kerro se alla olevassa kommentointikentässä, ja Me Naisten toimitus pyrkii etsimään siihen vastauksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla