Ohi on, ylös sohvalta! Kuva: Shutterstock
Ohi on, ylös sohvalta! Kuva: Shutterstock

Jalkapallo loppui, Saksa voitti. Tässä korvaushoitoideoita unirytminsä sekoittaneille ja muillekin vierotusoireisille.

1. Jatka hurmoksellisia hetkiä

Kello 21 TV2:lla nähdään Satuhäiden uusinta, jossa Miia ja Tero saavat toisensa Sysmässä. Kun pappi julistaa parin puolisoiksi, kannattaa kokeilla tavallista hurmoksellisempaa lähestymistä. Sormuksia pujottaessa karju "NYT! TEE SE! JESSSSS! KYLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! SIELLÄ LEPÄÄ!" Pidä huoli, että naapurikin kuulee.

2. Koukutu johonkin muuhun

Livillä nähdään Sinkkuelämää-uusintoja, kakkosella pyörii True Bloodin uusin kausi. Ideaalitilanteessa et pysty itse valitsemaan, milloin katsot jaksot, vaan elämä pitää rytmittää niiden tv-esitysten mukaan. Mitä myöhäisempi lähetysaika, sitä parempi.

3. Haussa: uusi keskustelunaihe

Tämä on paha. Nyt pitäisi sitten keksiä uusi aihe, jota hehkuttaa ja josta keskustella sosiaalisessa mediassa. Onneksi SuomiAreena viihdyttää tämän viikon. Myös pesäpallon Itä-Länsi-ottelu pelataan viikonloppuna Seinäjoella. Ja entäs simpukkakuolemat? Huh huh.

4. Miehet ja naiset

Niin, sinne ne nyt sitten menivät kauniine tyttöystävineen. Mistä lisää silmänruokaa? Aina ei ole pakko tähyillä kauas. Aurinko on hellinyt suomalaisten ihoa melkein pari viikkoa, joten löytyy täältäkin kauniisti päivettyneitä kesäihmisiä. Sitä paitsi olet katsonut ruutua jo tarpeeksi kauan. Ulos!

5. Kesäkuntoon, viimein?

Enää ei ole verukkeita, joiden varjolla voisi vetää napaansa "kisamättöä". Olisiko viimein terveellisten kesäherkkujen aika? Nyt torille ja grillin ääreen!

6. Tehkää se

Joidenkin tutkimusten mukaan seksielämä kärsii kisoista, kun pelit menevät lemmiskelyn edelle. Viimein ehditte viettää yhteistä aikaa makuuhuoneessa. Kuumuus on vain tekosyy, tässä ohjeet hiettomään helleseksiin.

+ Bonusvinkki

Nuku! Unirytmi on kisojen myötä siirtynyt jokusen tunnin eteenpäin, ja varsinkin töissäkäyvillä aamuheräämiset maistuvat puulta. Kisaväsymys helpottaa kyllä, kun siirtyy säännöllisempiin elämäntapoihin.

Lue myös:

Paljas pinta katosi – miksi jalkapalloilijat eivät saa enää riisua paitojaan?

Jalkapallo on varsinainen terveyslaji

40 prosenttia miehistä kieltäytyy seksistä jalkapallon takia

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio