Me Naiset
|
Me Naiset
Ohi on, ylös sohvalta! Kuva: Shutterstock
Ohi on, ylös sohvalta! Kuva: Shutterstock

Jalkapallo loppui, Saksa voitti. Tässä korvaushoitoideoita unirytminsä sekoittaneille ja muillekin vierotusoireisille.

1. Jatka hurmoksellisia hetkiä

Kello 21 TV2:lla nähdään Satuhäiden uusinta, jossa Miia ja Tero saavat toisensa Sysmässä. Kun pappi julistaa parin puolisoiksi, kannattaa kokeilla tavallista hurmoksellisempaa lähestymistä. Sormuksia pujottaessa karju "NYT! TEE SE! JESSSSS! KYLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! SIELLÄ LEPÄÄ!" Pidä huoli, että naapurikin kuulee.

2. Koukutu johonkin muuhun

Livillä nähdään Sinkkuelämää-uusintoja, kakkosella pyörii True Bloodin uusin kausi. Ideaalitilanteessa et pysty itse valitsemaan, milloin katsot jaksot, vaan elämä pitää rytmittää niiden tv-esitysten mukaan. Mitä myöhäisempi lähetysaika, sitä parempi.

3. Haussa: uusi keskustelunaihe

Tämä on paha. Nyt pitäisi sitten keksiä uusi aihe, jota hehkuttaa ja josta keskustella sosiaalisessa mediassa. Onneksi SuomiAreena viihdyttää tämän viikon. Myös pesäpallon Itä-Länsi-ottelu pelataan viikonloppuna Seinäjoella. Ja entäs simpukkakuolemat? Huh huh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Miehet ja naiset

Niin, sinne ne nyt sitten menivät kauniine tyttöystävineen. Mistä lisää silmänruokaa? Aina ei ole pakko tähyillä kauas. Aurinko on hellinyt suomalaisten ihoa melkein pari viikkoa, joten löytyy täältäkin kauniisti päivettyneitä kesäihmisiä. Sitä paitsi olet katsonut ruutua jo tarpeeksi kauan. Ulos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Kesäkuntoon, viimein?

Enää ei ole verukkeita, joiden varjolla voisi vetää napaansa "kisamättöä". Olisiko viimein terveellisten kesäherkkujen aika? Nyt torille ja grillin ääreen!

6. Tehkää se

Joidenkin tutkimusten mukaan seksielämä kärsii kisoista, kun pelit menevät lemmiskelyn edelle. Viimein ehditte viettää yhteistä aikaa makuuhuoneessa. Kuumuus on vain tekosyy, tässä ohjeet hiettomään helleseksiin.

+ Bonusvinkki

Nuku! Unirytmi on kisojen myötä siirtynyt jokusen tunnin eteenpäin, ja varsinkin töissäkäyvillä aamuheräämiset maistuvat puulta. Kisaväsymys helpottaa kyllä, kun siirtyy säännöllisempiin elämäntapoihin.

Lue myös:

Paljas pinta katosi – miksi jalkapalloilijat eivät saa enää riisua paitojaan?

Jalkapallo on varsinainen terveyslaji

40 prosenttia miehistä kieltäytyy seksistä jalkapallon takia

Sisältö jatkuu mainoksen alla