Piperistä oli tuli ihan oikea prinsessa. Kuva: MV-photos
Piperistä oli tuli ihan oikea prinsessa. Kuva: MV-photos

Artisti yhdisti tutut prinsessat vankilasarja Orange Is The New Blackin hahmoihin.

Huffington Post uutisoi mahtavista kuvista, joissa Netfixin hittisarjan Orange Is The New Blackin hahmot on muokattu puhtoisiksi Disney-prinsessoiksi.

Hauskat muokkaukset ovat suunnittelija Maria Bayleyn kädenjälkeä. Bayley osallistui DesignCrowdin järjestämään kilpailuun, jossa kilpailijat photoshoppasivat tunnettuja naisia ja vankilasarjan hahmoja.

Sarjan pääosan Piper Chapmanin kasvot on korvattu Tähkäpää-Elsan pärställä. Big Boo on yhdistetty nerokkaasti Arielista tuttuun Ursulaan. Mulan on ilmetty Alex Vause ja Ariel luonnollisesti venäläinen punapää Red.

Aiemmin Disney-hahmoja on yhdistetty muun muassa Walking Deadin, Game of Thronesin ja Harry Potterin hahmoihin sekä nettijulkkiskissa Grumpy Catiin.

Katso kuva hahmoista täällä

Lue myös:

Mopsien oma Game of Thrones – Voiko tälle videolle olla nauramatta?

Perinteet freesaantuvat ihanasti joka vuosi.

 1. Nyt kaikki ”alastomat neidot” niityllä, huomio, haiseeko näissä taikajutuissa teidänkin mielestä hiukan patriarkka.
 2. Tonni vetoa, että taioissa pitää olla alasti siksi, että joku vanha rasvainen kyylä on voinut juhannusyönä väijyä alastomia naisia.
 3. Ei se lähteellä pyllistelykään tästä näkökulmasta miltään muulta vaikuta.
 4. Sitä paitsi miksi kaikki taiat keskittyvät siihen, että ”neidot” haluavat nähdä tulevan ”sulhonsa”, ihan kuin joku kämäinen jätkä olisi ainoa asia, mikä meitä kiinnostaa.
 5. Ja se loputon kukkien kerääminen. Miehet, rehut ja lapselliset taiat, nehän meillä on aina mielessä.
 6. Tiedoksi myös, kaikki väinämöiset, jos näen sun lätyn unessa häiriköimässä, siitä ei hyvää seuraa.
 7. Vaatteet päälle ja asiahommiin. Ja tällä ei tarkoiteta tiskausta.

Viikonloppuna telkkarista ei ole pakko tuijottaa vain jalkapalloa.

 1. Friends with Benefits – Vain seksiä (2011) Kaverukset Mila Kunis ja Justin Timberlake pohdiskelevat, voiko kavereiden kesken ryhtyä petipuuhiin ilman rakkautta. Varsin samaistuttava tilanne, joten elokuva sopii tällaisen erityisen kaverin kanssa katseltavaksi. Ja onhan leffassa myös seksiä.
 2. Titanic (1992) Ikoninen romanttinen draama ei juuri saatesanoja kaipaa. Hyvä puoli leffassa on se, että useamman katselukerran jälkeen tarinan osaa jo ulkoa. Filmin pyöriessä voi siis keskittyä kaikkeen muuhun.
   
 3. Love and Other Drugs (2010) Samaa kategoriaa Kuniksen ja Timberlaken leffan kanssa, mutta Anne Hathaway ja Jake Gyllenhaal tarjoilevat sen syvällisemmällä tarinalla. 
 4. Pretty Woman (1990) Kaveriseksileffojen äiti. Julia Robertsin ja Richard Geren kemia luo kontaktitilanteita myös kotisohvalla. Lähellä tosin oli, että elokuvan loppu ei olisi ollutkaan niin onnellinen.
 5. Dirty Dancing (1987) Suomenkielinen nimi Kuuma tanssi kertoo kaiken. Saattaa aiheuttaa kuumaa tanssia myös televisiota katsovien välille – esimerkiksi vaakamambaa.
 6. P.S. Rakastan sinua (2007) Tarina saattaa aiheuttaa kyyneliä, mutta onneksi vieruskaverilta on tarjolla lohtua. Paras katsottavaksi jonkun kainalosta.
 7. The Notebook (2004) Tällä kertaa tarjolla ei ole surun kyyneliä. Elokuvan jälkeen pääosia näytelleet Rachel McAdams ja Ryan Gosling aloittivat oman rakkaustarinansa. Tähänkin voisi samaistua.