Viimeistään nyt on hyvä aika siirtää kesävaatteet säilöön ja syyskuteet etualalle. Kuva: Shutterstock
Viimeistään nyt on hyvä aika siirtää kesävaatteet säilöön ja syyskuteet etualalle. Kuva: Shutterstock

Näin selvität, mitkä vaatteet lojuvat kaapissasi vain tilaa viemässä.

Joko tiedät netissä paljon kiertäneen henkarikikan? Aika olisi, sillä sen avulla on naurettavan helppoa selvittää, mitä garderoobissa roikkuvia vaatteita tulee todella käytettyä ja mitkä ovat kaapissa vain tilaa viemässä.

Homma menee siis kaikessa yksinkertaisuudessaan näin: Käännä kaikki henkarit roikkumaan tangolle koukku ”väärinpäin” eli niin, että henkarit pitää ripustaa tangolle kiepauttaen ala- ja takakautta. Aina, kun otat jonkin vaatteen käyttöön, käännä sen henkari takaisin oikeinpäin. Parissa kolmessa kuukaudessa voit helposti katsoa, mitä vaatteita on tullut käytettyä.

Entäs sitten vaatteet, joita säilytetään viikattuina – esimerkiksi neuleet? Mikäli vaatteet eivät loju hyllyillä epämääräisinä myttyinä, voi kokeilla esimerkiksi erilaisia viikkaustapoja. Ensin kaikki ovat viikattuina samalla tavalla, mutta kun vaate pääsee pesusta takaisin kaappiin, viikataankin se pinoon eri tavalla. Esimerkiksi wikiHow'sta löytyy erilaisia viikkaustapoja.

Myös erillisiä pinoja tai hyllyjä voi kokeilla, jos tilaa vain riittää – tosin jos tilaa on tarpeeksi, vaatteiden määräkään ei välttämättä ole ainakaan säilöntäongelma.

Lue myös:

Naisen kaapissa on keskimäärin 400 eurolla käyttämättömiä vaatteita

Nyppyjä villatakissa – poista ne oikein

Nämä ovat syksyn tyylikkäät avaintuotteet

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Ensi kesän morsiamet, varautukaa uudenlaisiin huomenlahjoihin. 

Sensuellit boudoir-henkiset kuvat morsiamesta ovat olleet trendikäs huomenlahja muutaman vuoden ajan, ja voimaannuttavat alaston- sekä alusvaatekuvaukset ovat muutenkin kasvattaneet suosiotaan.

Nyt sensuellien kuvien ottaminen näyttää saapuneen myös miesten keskuuteen, ainakin Yhdysvalloissa. Trendin nimi on dudeoir. Idea on tismalleen sama kuin perinteisissä boudoir-kuvissa, mutta naisten boudoir-kuvia mukailevat asennot ja asetelmat tuovat dudeoiriin ylimääräisen ripauksen huumoria. 

Kurpitsakuvat leviävät netissä

Arizonassa on julkaistu jo toinen dudeoir-kalenteri, jossa parrakkaat ja vatsakkaat miehet poseeraavat metsämaisemissa vain boksereihin ja flanellipaitoihin pukeutuneina. Valokuvaaja Masika May on kuvannut useammankin yhdysvaltalaisen aviomiehen dudeoir-hengessä lahjaksi heidän vaimoilleen. 

Tennesseessä valokuvaaja Gayla Thompson suostutteli hiljattain aviomiehensä poseeraamaan vähissä vaatteissa Halloweenin kunniaksi. #kurpitsapylly-hashtagilla varustetuista kuvista tuli nopeasti huippusuosittuja sosiaalisessa mediassa.

– Nämä olivat minun ideoitani, mutta kun aloimme kuvata, mieheni otti ohjat omiin käsiinsä, eikä ohjeistusta tarvittu. Hän on tosi hyvä malli, Thompson kertoo Huffington Postissa.

Ehkäpä jo ensi kesän morsiamet saavat huomenlahjaksi eroottisia kuvia.