Vain elämää -artistit fiilistelivät yhteenpaluuta myös sosiaalisessa mediassa.

Vain elämää -artistit nähtiin viikonloppuna viimeisen kerran yhdessä Hartwall Areenan konserteissa. Lavalla esiintyivät kaikki seitsemän kolmannen kauden artistia: Paula Vesala, Jenni Vartiainen, Vesa-Matti Loiri, Toni Wirtanen, Paula Koivuniemi, Elastinen ja Samuli Edelmann.

Loppuunmyydyissä konserteissa kuultiin tämän tuotantokauden suurimmat hitit Vesa-Matti Loirin esittämästä Armosta Paula Vesalan Sori-tulkintaan.

Katso videolta Radio Suomipopin tekemä kooste.

Artistit fiilistelivät konserttia myös somessa.
 

Jeeee! Tänään vielä kerran! Kiitos kaikille! #vainelämää

Kuva, jonka Elastinen (@elastinen) julkaisi

 

Kohta mennään @ Hartwall-areena #vainelämääkonsertti

A photo posted by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on

Julkaisu käyttäjältä Paula Vesala.
 

6 x platinaa. Kiitos. #vainelämää

Kuva, jonka Toni Wirtanen (@toniwirtanen) julkaisi

 

Julkaisu käyttäjältä Paula Vesala.

Lue myös:

Paula Vesala ja Jannika B kuin kaksi marjaa

Paula Vesala ja Lauri Ylönen naimisiin Las Vegasissa?

Tämä on todellinen syy, miksi Samuli Edelmann muutti pois Suomesta

Simpsoneiden ja Futuraman luoja katsoo nyt Springfieldin ja tulevaisuuden sijasta menneisyyteen.

IS TV-LEHTI: Matt Groeningin luomassa Disenchantment-animaatiossa touhutaan keskiaikaisessa, maagisessa Dreamlandin kuningaskunnassa.

Groening tekee sarjallaan aluevaltauksen Netflixissä. Hänen jälkensä on tunnistettavaa niin visuaalisesti kuin huumorinkin puolesta. Pääosissa ovat kapinallinen alkoholistiprinsessa Bean, uskollinen mutta täysin tonttu tonttu Elfo ja demoni Luci.

Kummallisella kolmikolla seikkailua ja sekoilua riittää. Kymmenosaisella ensimmäisellä kaudella vastassa on monenlaista aikakauden kulkijaa: örkkejä, peikkoja, lumoojattaria, pahoja äitipuolia, lipeviä prinssejä ja muita hulluja. Kyytiä saavat ylhäiset puheenparret ja ylevät tavat.

Ääninäyttelijöinä pääosissa toimivat Abbi Jacobson (Bean), Eric Andre (Luci) ja Nat Faxon (Elfo). Jacobson on kehunut epätyypillisen prinsessan vahvaa naishahmoa.

Groening on viimeksi luonut uuden sarjan liki parikymmentä vuotta sitten vuonna 1999, kun Futurama ilmestyi. Sarja päättyi vuonna 2013. Simpsonit-sarja starttasi vuonna 1989, ja syyskuussa Amerikassa alkaa peräti 30. kausi.

Uudella sarjalla Netflix hieroo sopua Futurama-fanien kanssa. He raivostuivat, kun Futurama yllättäen poistettiin valikoimista.

Nyt tekijätiimissä on mukana pitkäaikainen Simpsonit-kollega Josh Weinstein ja joukko Futuraman animaattoreita.

Trendikkääseen fantasiagenreen sijoittuvan sarjan on sanottu olevan kuin Simpsoneiden ja Game of Thronesin sekoitus.

Groeningin sarjojen perusta on usein sama: hän haluaa näyttää yleisölle hauskuutta tapahtumissa ja maailmoissa, joista huumoria on tavallisesti vaikea löytää. Kolme kärsinyttä ystävystä täydentää toisiaan hyvän ja pahan ikitaistelussa.

Keskiaikaisista puitteista huolimatta sarja on kaukana sadusta. Siinä käsitellään vahvasti nykyhetken teemoja. Kyllähän kaikki tunnistavat elämänsä prinsessat, tontut ja demonit.

Disenchantment, Netflixissä 17.8. alkaen.

Tilaajille
Henkilökohtaiset avustajat Linda Laaksonen (vas.) ja Tiia Dahlqvist lähtevät Jaanan kanssa syyskuussa MM-kisoihin Yhdysvaltoihin. Mukaan lähtee tietenkin myös Legolas-hevonen. Kuva: Jouni Harala
Henkilökohtaiset avustajat Linda Laaksonen (vas.) ja Tiia Dahlqvist lähtevät Jaanan kanssa syyskuussa MM-kisoihin Yhdysvaltoihin. Mukaan lähtee tietenkin myös Legolas-hevonen. Kuva: Jouni Harala

Jaana Kivimäki halvaantui, kun hevoskuljetusauton lastaussilta katkaisi hänen selkärankansa. Ensin Jaana oli katkeroitua, mutta sitten hän päätti selviytyä.

Punaisen omakotitalon oven avaa hymyilevä emäntä. Vaikka kello on vasta yksitoista, Jaana Kivimäki , 44, on ehtinyt jo paljon. Hän on herännyt kuudelta, ruokkinut hevosensa ja ajanut 25 kilometrin päähän ratsastushallille...