Suomalaiset julkkikset ovat ottaneet osaa Meillä on unelma -kampanjaan.

Perussuomalaisten kansanedustajan Olli Immosen monikulttuurisuutta vastustava Facebook-päivitys poiki Meillä on unelma -mielenosoituksen, joka järjestetään tiistaina 28. heinäkuuta Helsingissä. Mielenosoituksessa esiintyy suomalaisia eturivin artisteja, kuten Anna Puu, Jukka Poika, Anssi Kela ja Paleface, sekä poliitikkoja. Myös Suomen miesten koripallomaajoukkue Susijengi on kertonut saapuvansa paikalle.

Julkkikset ovat osallistuneet näkyvästi kampanjaan myös sosiaalisessa mediassa. Muun muassa he ovat osoittaneet tukensa monikulttuuriselle Suomelle:

Antti Holman rakkauslaulu

Näyttelijä-kirjailija Antti Holma sävelsi kappaleen, joka perustuu Immosen päivitykseen. Rakkauslaulu II -nimellä YouTubesta löytyvä teos on jatkoa Antin aiemmalle "rakkauslaululle", jossa hän käytti materiaalina viihdeohjelma Putouksen aikana saamaansa vihapostia.

– Oon säveltänyt uuden kappaleen, ja se kappale kertoo rakkaudesta ja vihasta ja vihan ruman kuplan puhkeamisesta rakkauden taistelijoiden myötävaikutuksen alaisuudessa. Sen on sanoittanut perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen.

 

Mustan Barbaarin terveiset

Musta Barbaari ja Prinssi Yusuf lähettävät Immoselle terveisiä salilta.
 
– Turhaan sä meistä tässä vaiheessa eroon haluat, kun suomen kielikin taittuu niin hyvin! Musta Barbaari haastaa videolla.
 

Olli Immonen älä nyt enää tässä vaiheessa, kun ollaan suorittamassa integroitumisen loppuvaiheita! #monikulttuurisuus #rikkaus

Posted by Musta Barbaari on Monday, 27 July 2015

Mikko Leppilammen rakas "mamu"

Näyttelijä Mikko Leppilampi jakoi Instagramissa kuvan hänestä ja tyttöystävästään, malli Maryam Razavista.

– Minä ja mun "mamu", hän kirjoittaa kuvatekstissä.

PPP:n unelma

Näyttelijä-koomikko Pirkka-Pekka Petelius ja hänen ystävänsä, kansanedustaja Aino-Kaisa Pekonen ottivat myös Instagramissa osaa Meillä on unelma -kampanjaan.

– Maailma pelastettu. Tai ainakin kovasti yritettiin, Aino-Kaisa kirjoittaa.

Pekonen on näyttelijä Aku Hirviniemen sisko. Hirviniemikin kertoi Twitterissä tukevansa kampanjaa.

 

A photo posted by Aino-Kaisa Pekonen (@akpekonen) on

Myös tv-persoona Arman Alizad ja muusikot Mikko Kosonen ja Tommy Lindgren ovat osallistuneet aktiivisesti keskusteluun monikulttuurisesta Suomesta.

Meillä on unelma -mielenosoitus tiistaina 28.7. klo 17 Kansalaistorilla Helsingissä. Mielenosoitukselle järjestetään tukimielenosoitus Tampereella. Lisää tietoa Facebookissa. Helsingin Sanomien HSTV näyttää mielenosoituksen netissä.

Seitsemän sinkkumiestä ja -naista muuttaa kahdeksaksi viikoksi saman katon alle. Tavoitteena on tietysti löytää Se Oikea. Vaikka väkisin.

IS TV-LEHTI:  Spouse House on talo, jonne kutsutaan seitsemän naista ja seitsemän miestä avioitumaan. Kihlat ja häät ovat tavoite, joka houkuttelee naimahaluisia paikalle tositarkoituksella.

Tämä realitysarja on hivenen inhimillisempi kuin Ensitreffit alttarilla, sillä tutustumiseen on aikaa 8 viikkoa.

Siihen inhimillisyys loppuukin. Kosiminen on nimittäin pakollista tai joku saa talosta potkut.

Mitä pidempään talossa majailee ja altistuu kolmio- ja neliödraamoille, sitä vaikeampaa on haluta kenenkään kanssa naimisiin.

Toisaalta aidot tunteet palkitaan! Jos kaikesta huolimatta lempi leiskuu, on televisioshow läpikotainen testi rakkaudelle.

Tosi-tv:n tapaan ohjelmaa on tekemässä joukko ”asiantuntijoita”. On psykologia ja tunneterapeuttia, ja itse sinkut on poimittu mukaan huolellisella käsityöllä ja tieteellisiin todennäköisyyslaskelmiin pohjautuvilla match-menetelmillä.

”Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!”

Suhteiden pysyvyyttä helpotetaan myös sillä, että Los Angelesissa kuvatun sarjan kaikki sinkut ovat kotoisin samalta seudulta – tällä kaudella Chigacosta.

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ja jo ihastutaankin. Sinkut ovat keskimäärin 30-vuotiaita, hyvissä ammateissa ja tarpeeksi hyvän näköisiä, jotta kukin saisi tasaisesti huomiota. Mukana on totta kai myös ärsyttäviä henkilöitä.

Ei paljasteta, kuinka kävi palomies Jimmy Breretonille, yhdelle lemmentalon asukkaista, mutta jälkeenpäin hän on kuvaillut talon tunnelmaa hyvin stressaavaksi.

– Kamerat olivat vieressä koko ajan, samoin mikrofonit. Emme saaneet käyttää puhelinta tai internetiä. Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!

Salamarakkauden talo, Frii pe klo 20.00

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.