Gossip Girl -tähti Blake Lively ei ole ainoastaan raskaana, vaan artesaaniraskaana. Kuva: Reuters
Gossip Girl -tähti Blake Lively ei ole ainoastaan raskaana, vaan artesaaniraskaana. Kuva: Reuters

Näyttelijä Blake Livelyn artesaaniraskaus innoittaa elämään artesaanisti.

"Blake Lively julkistaa artesaaniraskautensa", uutisoi New York Magazine. Aavistuksen vinoilevansävyisessä uutisessa todetaan herttaisen tähden perheuutinen, jonka tämä julkaisi lifestyleblogissaan Preservessä.

”Jossakin koristeellisen kielen, höpöhöpömetaforien ja seepiansävyisten valokuviensa keskellä hän paljasti uuden kotitalousprojektinsa Ryan Reynoldsin kanssa: vauvan!” raportoi Nymag.

Entinen Gossip Girl -näyttelijä Lively tunnetaan perhearvoista ja kotiaskarteluista tykkäävänä hiukan hörhähtävänä persoonana, jonka blogissa esitellään uniikkeja, käsintehtyjä artesaanituotteita. Linjakkaasti Livelyn raskauskaan ei tietenkään voi olla mikä tahansa raskaus vaan poikkeuksellisen yksilöllinen ja käsinmuotoiltu projekti, artesaaniraskaus.

Mutta eikö olekin hieno termi, artesaaniraskaus? Onneksi se on helposti varastettavissa ja sovellettavissa meidän kaikkien elämään. Pois nuhjuisuus ja perussetti, nyt aloitetaan uniikki artesaanisyksy! Näin:

Ota artesaaniaamu

Myöhästy rujosti töistä, koska artesaanihenkisyyteen kuuluu kunnioittaa jokaisen aamun uniikkia luonnetta ja antaa kehon herätä silloin, kun se haluaa herätä.

Syö artesaanilounas

Purkkihernekeitosta tulee artesaanihernekeitto, kun lämmität sen omalla hellalla omin kätösin rakkaudella, hitaasti. Ei pikalevyllä. Lisää päälle meditoiden silputtua sipulia.

Käy artesaanipuolukassa

Puolukasta tulee artesaanipuolukka, kun se poimitaan epäergonomisesti käsin ja jokainen yksilö valikoiden.

Jumppaa artesaanisti

Tavis käy ohjatussa kolmen vartin zumbassa, artesaanihenkinen tekee ikioman treenin sisimmässään, yksilöllisenä mielikuvaharjoitteluna.

Artesaanihermostu

Vedä herne nenään jostain sellaisesta asiasta, josta kukaan muu ei suuttuisi. Anna ystäviesi arvailla, mistä syystä kiehahti yli.

Muista artesaani-iltatoimet.

Niin, vessapaperia on unohtunut ostaa jo kolme kertaa, talouspaperit ja servetitkin on käytetty. Ota artesaanisti käyttöön kahvinsuodatinpussit.

 Lue myös:

Elä kuin aina timmit ihmiset – matki nämä tavat heiltä

Sisäinen zen löytyy piirtämällä

Tiedätkö jo, mikä on induvindu? Ota uudet sisustustrendit haltuusi