Kansanedustaja Mikael Jungner ja Emilia Poikkeus pysähtyivät kuvattaviksi Presidentinlinnan ulkopuolella. Kuva: Trond H. Trosdahl
Kansanedustaja Mikael Jungner ja Emilia Poikkeus pysähtyivät kuvattaviksi Presidentinlinnan ulkopuolella. Kuva: Trond H. Trosdahl

Kansanedustaja Mikael Jungner otti Linnan juhliin mukaan uuden rakkaansa, 23-vuotiaan Emilian.

Kansanedustaja Mikael Jungner, 49, saapui Linnan juhliin uuden rakkaansa, 23-vuotiaan Emilia Poikkeuksen kanssa. Emilia oli pukeutunut punaiseen, Wille Lipposen suunnittelemaan iltapukuun.

Aiemmin Mikael on kertonut, että kyse on enemmästä kuin ihastumisesta.

– Olen onnellinen mies, kertoi Mikael, jonka vielä kesällä kerrottiin palanneen yhteen ex-vaimonsa Maria Jungnerin kanssa.

– Odotan innolla juhliin pääsyä ensimmäistä kertaa, Emilia kommentoi.

Linnan viralliset jatkot ovat tänä vuonna Kämpissä. Mikael ja Emilia aikovat kuitenkin jatkoille teatteriin, sillä siellä he tapasivatkin.

Pariskunta aikoo lähteä ensi vuoden alussa yhdessä lomamatkalle, kenties Mauritiukselle.

Lue myös:

Uuden rakkauden löytänyt Mikael Jungner: "Olen onnellinen mies"

Kaikki jutut Linnan juhlista täältä.

Juttua täydennetty klo 20.48.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?