Me Naiset
|
Paula Repo
Neymar loukkaantui ja joutui yli kuukaudeksi toipumaan. Kuva: Reuters.
Neymar loukkaantui ja joutui yli kuukaudeksi toipumaan. Kuva: Reuters.

Jalkapalloilija Neymar joutui sairaspedille ja sivuun omista kotikisoistaan. Älä vaivu synkkyyteen, Neymar, piristystä futarille.

Brasilialaisjalkapalloilija Neymar, 22, loukkasi lauantaina itsensä, kun kolumbialaiskollega Juan Zuniga hyppäsi polvi edellä hänen selkäänsä. Kisojen suurin tähti, Brasilian nuori toivo, on siis syrjässä illan ottelusta Saksaa vastaan ja koko MM-peleistä. Iltalehti kertoi, että Brasilian joukkueen lääkärin oli vaikea katsoa pelaajan itkua, kun hän kertoi Neymarille suru-uutiset. Mutta mikä lohduttaisi poloista? Meillä on pari ehdotusta:

Söpöt eläimet

Miumau ja röhröh! Söpöt elukat sulattavat varmasti myös loukkaantuneen futarin sydämen. Katso vaikka cuteroulette jossa söpistely jatkuu loputtomasti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kisukin haluaa päästä kentälle.

Ihana tyttöystävä

Onneksi kainalossa on tyttöystävä. Tai no, tällä hetkellä Neymarin itsensä kannattaa kömpiä mallikullan kainaloon saamaan lohtua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Ota Neymar kainaloon, Bruna Marquezine. Kuva:Reuters.

Lohturuoka

Hyviä ideoita löytyy esimerkiksi Instagramista #lohturuoka. Lihapullat ja perunamuusi on aina hyvä. Harmi, että lähimmät Ikeat on niinkin kaukana kuin Puerto Ricossa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Myös ämpärillinen triplasuklaa-toffee-pähkinä-keksijäätelöä vie mielen ainakin hetkeksi pois keskeytyneistä kisoista.

Ikä

Olet vielä nuori. Jalkapallon MM-kisojen kaikkien aikojen ikäkunkku Kolumbian Faryd Mondragón pelasi näissä kisoissa 43-vuotiaana. Vielä on siis yli 20 vuotta aikaa loistaa kansainvälisillä kentillä.

Inspiraatio

Jos ei vieläkään auta, niin katsopa, miten Jessica saa voimaa päiväänsä.

Julista peilin edessä, mistä pidät. Tsemppaa satavarmasti.

Fanit

Lähes 37 miljoonaa fania Facebookissa kertoo siitä, kuinka moni tukee sinua - NO MATTER WHAT. Ja kuule Suomessakin asti. Tästä lähtee lohtukirje meiltä sinulle. 

Puspus, Neymar! Terkuin, Toimitus.
Sisältö jatkuu mainoksen alla