Neymar loukkaantui ja joutui yli kuukaudeksi toipumaan. Kuva: Reuters.
Neymar loukkaantui ja joutui yli kuukaudeksi toipumaan. Kuva: Reuters.

Jalkapalloilija Neymar joutui sairaspedille ja sivuun omista kotikisoistaan. Älä vaivu synkkyyteen, Neymar, piristystä futarille.

Brasilialaisjalkapalloilija Neymar, 22, loukkasi lauantaina itsensä, kun kolumbialaiskollega Juan Zuniga hyppäsi polvi edellä hänen selkäänsä. Kisojen suurin tähti, Brasilian nuori toivo, on siis syrjässä illan ottelusta Saksaa vastaan ja koko MM-peleistä. Iltalehti kertoi, että Brasilian joukkueen lääkärin oli vaikea katsoa pelaajan itkua, kun hän kertoi Neymarille suru-uutiset. Mutta mikä lohduttaisi poloista? Meillä on pari ehdotusta:

Söpöt eläimet

Miumau ja röhröh! Söpöt elukat sulattavat varmasti myös loukkaantuneen futarin sydämen. Katso vaikka cuteroulette jossa söpistely jatkuu loputtomasti.

 

Kisukin haluaa päästä kentälle.

Ihana tyttöystävä

Onneksi kainalossa on tyttöystävä. Tai no, tällä hetkellä Neymarin itsensä kannattaa kömpiä mallikullan kainaloon saamaan lohtua.

 

Ota Neymar kainaloon, Bruna Marquezine. Kuva:Reuters.

Lohturuoka

Hyviä ideoita löytyy esimerkiksi Instagramista #lohturuoka. Lihapullat ja perunamuusi on aina hyvä. Harmi, että lähimmät Ikeat on niinkin kaukana kuin Puerto Ricossa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Myös ämpärillinen triplasuklaa-toffee-pähkinä-keksijäätelöä vie mielen ainakin hetkeksi pois keskeytyneistä kisoista.

Ikä

Olet vielä nuori. Jalkapallon MM-kisojen kaikkien aikojen ikäkunkku Kolumbian Faryd Mondragón pelasi näissä kisoissa 43-vuotiaana. Vielä on siis yli 20 vuotta aikaa loistaa kansainvälisillä kentillä.

Inspiraatio

Jos ei vieläkään auta, niin katsopa, miten Jessica saa voimaa päiväänsä.

Julista peilin edessä, mistä pidät. Tsemppaa satavarmasti.

Fanit

Lähes 37 miljoonaa fania Facebookissa kertoo siitä, kuinka moni tukee sinua - NO MATTER WHAT. Ja kuule Suomessakin asti. Tästä lähtee lohtukirje meiltä sinulle. 

Puspus, Neymar! Terkuin, Toimitus.

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!