Tuleeko Women.comista hitti? Kuva: Shutterstock
Tuleeko Women.comista hitti? Kuva: Shutterstock

Women.comiin pääsee toistaiseksi vain kutsulla.

Facebookin entinen työntekijä Susan Johnson perusti naisten yhteisön Women.comin, johon pääsee toistaiseksi ainoastaan kutsuttuna.  Jos Facebookissa on kyse kuulumisista, tykkäämisestä ja erilaisen sisällön jakamisesta, Womenissa kysytään kysymyksiä ja saadaan vastauksia. Johnsonin mukaan Womenissa naiset voivat keskustella kiperistäkin aiheista keskenään.

Women on vain naisille tarkoitettu keskustelupalsta, jossa puhutaan työelämästä, terveydestä, seksistä, kauneudenhoidosta, vanhemmuudesta, politiikasta – siis ihan kaikesta, mutta ilman miehiä. Johnson kertoo Slate-sivuston haastattelussa, että muutama mies on yrittänyt päästä Womeniin, mutta heidät on "saatettu ystävällisesti ulos".

Sivua pitää yllä sosiaaliden median tiimi, joka tarkkailee, että keskustelut eivät ole naisvihamielisiä, vaan soljuvat hyvän maun mukaisina. Daily Mailin mukaan Womenissa keskustellaan tällä hetkellä esimerkiksi julkkisten alastonkuvaskandaalista, nestemäisistä silmänrajausväreistä ja työelämässä tiensä "makaamisesta" huipulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kutsuja yhteisöön voi kalastella Womenin sivuilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Facebook oli ennen parempi!

Laske, kuinka paljon aikaa olet tuhlannut Facebookissa

Sisältö jatkuu mainoksen alla