Tuleeko kokeilu myös Suomen McDonald'seihin, viestintäpäällikkö Heli Ryhänen?

Etelä-Kalifornian McDonald'seissa on meneillään kokeilu, jossa autokaistan asiakkaita yritetään palvella entistä nopeammin. Osa eteläkalifornialaisista ravintoloista lupaa tilaukset minuutissa. Jossei aikatavoite toteudu, ruuan saa ilmaiseksi.

Minuutin aikaraja lasketaan vasta tilaushetkestä alkaen, eikä jonotusaikaa oteta huomioon. Tilauksensa kestoa voi seurata ajastimesta, jonka saa mukaansa tilatessaan. Minuutin takuu on voimassa arkisin kello 12–13 perjantaihin 29. elokuuta asti.

Suomen McDonald'sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen on kuullut yhdysvaltalaisesta kokeilusta, mutta Suomeen sitä ei olla tuomassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Yhdysvalloissa ravintolat ovat yleensä huomattavasti isompia kuin Suomessa, ja niiden kapasiteetti aivan eri luokkaa. Siellä pystytään kerralla ottamaan vastaan enemmän tilauksia kuin Suomessa, Ryhänen perustelee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ryhäsen mukaan Suomessakin työntekijöillä on tavoiteaikoja, mutta asiakkaalle ei hampurilaista luvata missään tietyssä ajassa – valmistusaika kun riippuu siitä, onko kyse stardardituotteesta vai erikoistilauksesta.

– Jos asiakas haluaa esimerkiksi hampurilaisen ilman suolakurkkua tai gluteenittoman sämpylän, tilauksessa voi kestää hieman pidempään kuin Big Macissa. Kyllä asiakkaat sen yleensä ymmärtävät.

Ja jos hermot eivät kestä odottamista ja haluaa ateriansa oikeasti pikana, ainahan voi kuikuilla lämpötasolta, mitä tuotteita on valmiina. Sitäkin paremmin kiireistä asiakasta palvelee digitaalinen näyttötaulu, jossa valmiit tuotteet ovat selkeästi esillä. Näytöt ovat käytössä ainakin Hesburgereissa, McDonald'seihin ne eivät ole tulossa.

Lähde: Miamiherald.com

Lue myös:

Tämä maski vapauttaa japanilaiset haukkaamaan hampurilaisensa häpeilemättä

Näin käyttäytyy ensimmäistä kertaa hampurilaisen näkevä ihminen

Sisältö jatkuu mainoksen alla