Tuleeko kokeilu myös Suomen McDonald'seihin, viestintäpäällikkö Heli Ryhänen?

Etelä-Kalifornian McDonald'seissa on meneillään kokeilu, jossa autokaistan asiakkaita yritetään palvella entistä nopeammin. Osa eteläkalifornialaisista ravintoloista lupaa tilaukset minuutissa. Jossei aikatavoite toteudu, ruuan saa ilmaiseksi.

Minuutin aikaraja lasketaan vasta tilaushetkestä alkaen, eikä jonotusaikaa oteta huomioon. Tilauksensa kestoa voi seurata ajastimesta, jonka saa mukaansa tilatessaan. Minuutin takuu on voimassa arkisin kello 12–13 perjantaihin 29. elokuuta asti.

Suomen McDonald'sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen on kuullut yhdysvaltalaisesta kokeilusta, mutta Suomeen sitä ei olla tuomassa.

– Yhdysvalloissa ravintolat ovat yleensä huomattavasti isompia kuin Suomessa, ja niiden kapasiteetti aivan eri luokkaa. Siellä pystytään kerralla ottamaan vastaan enemmän tilauksia kuin Suomessa, Ryhänen perustelee.

Ryhäsen mukaan Suomessakin työntekijöillä on tavoiteaikoja, mutta asiakkaalle ei hampurilaista luvata missään tietyssä ajassa – valmistusaika kun riippuu siitä, onko kyse stardardituotteesta vai erikoistilauksesta.

– Jos asiakas haluaa esimerkiksi hampurilaisen ilman suolakurkkua tai gluteenittoman sämpylän, tilauksessa voi kestää hieman pidempään kuin Big Macissa. Kyllä asiakkaat sen yleensä ymmärtävät.

Ja jos hermot eivät kestä odottamista ja haluaa ateriansa oikeasti pikana, ainahan voi kuikuilla lämpötasolta, mitä tuotteita on valmiina. Sitäkin paremmin kiireistä asiakasta palvelee digitaalinen näyttötaulu, jossa valmiit tuotteet ovat selkeästi esillä. Näytöt ovat käytössä ainakin Hesburgereissa, McDonald'seihin ne eivät ole tulossa.

Lähde: Miamiherald.com

Lue myös:

Tämä maski vapauttaa japanilaiset haukkaamaan hampurilaisensa häpeilemättä

Näin käyttäytyy ensimmäistä kertaa hampurilaisen näkevä ihminen

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?