Firs Kiss -videota on katsottu Youtubessa jo yli 45 miljoonaa kertaa. Kuvakaappaus Youtube / Tatia PIlieva & WREN.
Firs Kiss -videota on katsottu Youtubessa jo yli 45 miljoonaa kertaa. Kuvakaappaus Youtube / Tatia PIlieva & WREN.

Mainoskampanjaksi osoittautuneesta First Kiss -videosta tehtiin aito versio Belgiassa.

Joidenkin mielestä ihana ja toisten ällöttävä. Sensaatiomainen First Kiss -video, jossa 20 tuntematonta suutelivat ensimmäistä kertaa, on levinnyt netissä kulovalkean tavoin. Valitettavasti projekti paljastui lavastetuksi – ja parodiat seurasivat perässä.

Alkuperäisen suukottelun lisäksi on nähty jo brittiläisen Snog-jugurttiketjun First Snog, jossa jaetaan ensimmäinen lusikallinen herkkua, ensimmäinen teinisuudelma, First Sniff eli ensimmäinen haistelu kahden koiran välillä ja tietenkin suomalainen Radio Aallon parodia.. Myös Belgia vastasi, mutta ei parodialla. Belgialainen televisiokanava tarttui haasteeseen ja teki "aidon First Kissin", jossa se pyysi tuntemattomia Antwerpenin kadulta suuteloimaan.

Millaista se oikeasti tuntemattoman suuteleminen sitten oli?

– Tuntui vähän oudolta, mutta olen ihan okei.

– Tuntui oudolta ihmisen kanssa, josta tietää vain etunimen.

Muun muassa näin pusutteluun osallistuneet kommentoivat. Katso lopputulos alta!

Lue myös:

Nettihitiksi noussut suuteluvideo onkin markkinointikikka

Ensisuudelma on vaivaannuttavan ihana – ja tämä video todistaa sen

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.

Konservatiivinen seksikomedia – kuulostaa, eh, ei kovin hauskalta.

Ystävykset (Leslie Mann, John Cena ja Ike Barinholtz) tekevät kaikkensa, että heidän tytärtensä (Kathryn Newton, Geraldine Viswanathan ja Gideon Adlon) neitsyys säilyy koskemattomana vanhojentanssibileissä.

Pitch Perfect -komediatrilogian käsikirjoittajan Kay Cannonin esikoisohjaus on konservatiivinen seksikomedia, jonka arvomaailma on perua 1950-luvulta.

Onhan näitä nähty: elokuvia, joissa isät haluavat tytärtensä olevan ikuisia pikkutyttöjä. Asetelmaa on sentään hieman päivitetty. Yksi tytöistä on lesbo eikä isä halua hänen harrastavan ryhmäpaineen painostamana heteroseksiä.

Pojat eivät jahtaa tyttöjä, vaan tytöt ovat aktiivisia toimijoita ja päättävät itse, kenen kanssa haluavat sänkyyn.

Käsikirjoittajat ovat myös kirjoittaneet henkilöhahmoille repliikkejä, joissa ilmaistaan kriittisen katsojan ajatuksia. Yksi vanhemmista esimerkiksi huomauttaa, että elämme vuotta 2018, joten heidän asenteensa eivät ole ihan tätä päivää.

Mainosten perusteella luulisi, että elokuva on tehty teini-ikäisille. Vanhempien kyttääminen ja stalkkaaminen tuskin sen ikäisiä naurattaa. Leffa sopii paremmin vanhemmille, jotka voivat nauraa omille peloilleen ja ennakkoluuloilleen, joita elokuvan vanhempien ylilyövä käytös heijastelee.

Blockers **